reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
noc ciężka mała przebudzała sie płakała rano wstala z gorączką i trze te dziąsełka pewnie zęby bo oprócz tego nic jej nie jest apetyt dopisuje:sorry2:

Cudowna chwila,kiedy to moje dziecko przespało całą noc w swoim łóżeczku i bez pobudki.:-D
nuśka Ty sie nie przejmuj,Juleczka też dojrzeje do takiej decyzji.Masz troszeńkę utrudnione,bo wróciłaś do pracy i Julka pewnie chce sie poprzytulać.:tak:

Cudowna chwila,kiedy to moje dziecko przespało całą noc w swoim łóżeczku i bez pobudki.:-D
nuśka Ty sie nie przejmuj,Juleczka też dojrzeje do takiej decyzji.Masz troszeńkę utrudnione,bo wróciłaś do pracy i Julka pewnie chce sie poprzytulać.:tak:

Moze cos w tym jest:sorry2::-pbo w nocy starsznie sie do mnie przytula:blink: Baczek Slodki:laugh2:.....na nowym m bedziemy ''szkolic'' ja do spania samodzielnego..heheh

Nuska,Julasek i tak jest dzielna dziewczynka:tak:.jeszcze niedawno myslalas,ze sie od cycocha nigdy nie odklei;-):-).A tu prosze:rofl2:.Wszystko sie uda:tak:

Emilka wstała o 6:00 ale jakoś do 7:00 się jeszcze pokręciła w łóżeczku i przysypiała a o 7:00 pobiegła do babci :tak::-D

i 10 minut temu poszła znów spać :sorry2:

Jak Was czytam, to mam wrazenie, ze mam dziecko młodsze o kilka miesiecy. Maja ciagle budzi sie w nocy i chce cyca. Kurcze, nie mam pojęcia jak to zmienic.

reklama
Do góry