reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie budzące się jeszcze w nocy maluszki, oby z każdą nocką było coraz lepiej :tak:
U nas wciąż spanie ciągiem od 20.00 do 7.30, rewelacja :))) Nawet jak bylismy u teściowej to pomimo szczekającego psa i nowego miejsca zero pobudki w nocy :)

Ja chyba już nawet się przyzwyczaiłam do tych pobudek w ciągu nocy (odpukać krótkich) ciekawe kiedy napiszę że Lenka spała ciągiem od 20.30 do 7 rano :baffled::baffled::baffled: i tak twierdzę że nie jest najgorzej :happy:.
Dziś spała tylko raz w ciągu dnia i to zaledwie 1 godzinę, w dzień dwa spacerki więc zasnęła już przy jedzeniu mleczka :tak: ja też zaraz uciekam bo jakaś śpiąca jestem

Konrad mi ostatnio super spi w nocy.Dziś w dzien jednak co chwila sie budizl i pomrukiwał.Te trzonowce chyba jednak daja mu popalic:baffled::blink:

reklama
Do góry