reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam ponownie

nie wiem czy dam radę ogarnąć wszystkie posty więc jak kogos pominę to sorki babeczki

viki ja cię rozumiem po pierwsze zęby aaaaaaaaaa po 2 wózek jest fuj i nie martw sie brazylią zaraz do ciebie przylecvi a i oglądałam zdjęcia na galerii jaka ty chudzinka jesteś
to samo do ewedja mój też się drze jak go do wózka wkładam no i moja droga masz obcinanie paznokci z głowy:-D

stefanka fajnie że wyjeżdacie myślę że Gajutek dobrze podróż zniesie my już jeżdziliśmy w 400 km podróż i mały był zadowolony będzie dobrze bawcie sie cool :-D

kasiu pies to dobre rozwiązanie dogoterapia przynosi dobre rezultaty bierz psa

ewa bioderka są zdrowe ja to widze na odległość:-D

Sylwia aneczka trzymajcie sie zmęczone dziewuszki

dota na kaszuby to i nas zabierz :-)

paula ja też muszę sie spytać o zmianę mleka bo u nas też zielone kupki

a co do kup bo dziś tak kupkowato yu to u nas właśnie dziś nic nie było ostatnio walił 3 dziennie a dziś 0
Koleżanka dyplomowana opiekunka niemowlęca mówiła że przy ząbkowaniu mągą być zapacia i mogą dzieci nie robić kupek albo takie zaschłe ciężkie kupki może to jest powód

a u ans już wiecie jak było wieczór możliwy pospał troszkę wstał pomarudziiół zjadł189 kaszy i śpi
przyszli znajomi przynieśli piwo wypiłam duuuuużego lecha i pomieszało misie w główce:-):-):-):-):-) WSPANIAŁE UCZUCIE a;le jest pewien minus palić mi się chce :angry::no:nie palę od maja już rok jak sie dowiedziałam że w ciąży jestem a teraz przestałam już mieć motywację
jeszcze tego właśnie nie mówiłam że juz przestaję karmić piersią mam tak mało pokarmu a jak jest to praktycznie woda sama taki jest chudy więc nie ma sęsu dalej tego ciągnąc poza tym muszę wziąść antybiotyk
strasznie mi ciężko rozstać się z nim w tym znaczeniu piersiowym bo ja strasznie lubiłam karmić piersią to było dla mnie takie wyciszające i tylko moje i jego:baffled:

no narazie tyle buziaki

reklama
ja dzis slysze jakies glosy, zagladam do pokoju a tam Gaja gada przez telefon z Daria !!! :p heheh
stefanka Dobrze wiedzieć, właśnie sprawdziłam komórke i rozmowa trwała grubo ponad godzine!!! No i oczywiście na mój koszt:wściekła/y: a wcześniej sms od Gajutka "Daruśka zadzwon do mnie bo nie mam nic na koncie..":crazy:

Viki biedny Pawelek. Moze daj zupke Gerbera jarzynowa moj ja tylko ja albo marchewke z ryzem z Bobovity i jest dobrze. Raz jadl ta Hippa co pisalas ale nie mam do niej przekonania i narazie tylko te 2 co napisalam daje.
Sorka że sie wtrące ale viki uważaj na zupki Gerbera bo one sa na mleku, a nam mamuśkom z mieszankami mlekozastępczymi takowych nie wolno:no: (a Ty zdaje sie jestes dalej na Pepti?) ja zawsze sprawdzam, i właśnie Gerbery są niestety na mleku...

dota oczywiśćie CZARNA LISTA!!!!!!!!!!!!!

Monia małe ciemne bobki to na 100% przez mleko:tak: u nas są takie od kiedy przeszlismy z Pepti na Isomil:tak: i nic w tym złego, wręcz przeciwnie bo szybciej sie "robią" a i szybciej sie "czyszczą":-D

ewedia boska fota!! A o której to Zaki chodzi sapć???:szok: o 21 jeszcze paznokcie obgryza:szok::-D;-)

Moja mała dzis na polu spała 3,5 godziny:szok:
A z kim?? Oczywiście z babcią:wściekła/y: bo jak idzie z mamą to po 30 minutach jest darcie i bieg do domu:crazy:

Jutro jedziemy robić straszne kuj kuj... znowu morfologia..:-( trzymajcie kciuki żebym nie trafiła znów na tą rzeźniczke co poprzednio, co mi sie dziecko fioletowe zrobiło od darcia z bólu:angry:

ewedia boska fota!! A o której to Zaki chodzi sapć???:szok: o 21 jeszcze paznokcie obgryza:szok::-D;-)
ataata nie patrz na godziny bo mi siostra poprzestawiala w aparacie a ja jak wrzucilam na kompa to zauwazylam ta pomylke :rofl2::rofl2::rofl2:

nie wiem czy zauwazylas ale na tym ze spaceru jest 22.29 to juz jest totalna przesada i takie ladne sloneczko o tej godzinie

ataata no to jestem dumna z mojej dziewczynki. KOchane dziecko nie naraza mnie na koszty!!
viki nie martw sie na ciebie tez przyjdzie czas. pewnego dnia stanie u drzwi brygada G :))
no i znowu poniedzialek...jest tu ktos jeszcze??

Ataata no to jutro kciukaski zaciskamy, oby szybciutko i bez bólu i krzyku poszły "kuj, kujki".

Zmykam Babeczki. Udanej nocki!

A nocne marki właśnie się aktywizują na forum ;-) ;-)

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Agatko nie wiem czy jest różnica czy w tygodniu czy w weekend ale na samą górę mogą wjechać tylko inwalidzi i busy wycieczkowe ... a wczoraj było tyle ludzi i aut że nawet na ten najwyższy możliwy parking nie dało się dojechać:crazy: i zasuwaliśmy prawie z samego dolu na piechotę:baffled:
Wstęp kosztuje 12 zł a ulgowy 6 zł.
Fajna wycieczka ... polecam:)

Dobranoc;-)

reklama
Do góry