reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

Maja nie je mleka a te preparaty mlekozastępcze jej w ogóle nie podchodzą.

Hubek też alergie ma na mleko, i właśnie wycofałam mu zupełnie nutramigen, teraz jak obudzi sie w nocy na jedzonko to dostaje kaszke kukurydzianą gotowaną na wodzie (robie rzadką, by mógł pic z butelki) i hubek wsuwa ją, że hej:-) a w dzien na sniadanko i kolację to owsianka lub kaszka tez gotowana na wodzie. także jak się zdecydujesz ewamat na odstawienie od piersi to zawsze jest wyjście:tak:jakby co to ja chetnie pomogę :tak::-)

reklama
Mysia, to wyobraź sobie, że ja miałam takiego Filipa (Damian taki był właśnie, że wszędzie go było pełno) a do tego 3 miesięczną Paulinę i początek ciąży z Patrykiem. Także mogłaś trafić gorzej :-D

Kasiad podziwiam Cię....jesteś wielka ...ja chyba bym sie załamała...bo teraz czasem wymiękam

Kasiad podziwiam:tak:.
Ewamat a,moze dodaj do samego preparatu mlekozastepczego troszke kaszki ryzowej z jakims owocem.Konrad upodobal sobie bananowa ;-);-)

ostatnio zasypia 19-20 i śpi do 8-9 :tak: a w dzień drzemka 2-3 godz. ;-)
to fajnie że się przestawił bo ja próbowałam żeby Emilka poszła spać później i wstawała później ale nie idzie teraz zasypia o 20:00 po kołysance na mini mini i śpi do 7-8 :tak:

a wczoraj miała późno drzemkę więc zasneła o 21:30 i spała do 8:00 :tak:

to fajnie że się przestawił bo ja próbowałam żeby Emilka poszła spać później i wstawała później ale nie idzie teraz zasypia o 20:00 po kołysance na mini mini i śpi do 7-8 :tak:

Gosia Filip tak właśnie chodzi spać i mnie to narazie odpowiadało....
teraz gorzej, bo do 20:30 widno i mały już do domu nie che wracać...i ja sie nie dziwie, bo mnie też sie nie chce ....a co będzie jak zacznie sie robić ciemno o 21:30 :baffled::baffled::baffled: chyba go na dwie drzemki ustawie, albo jedna, ale będzie późniejsza...choć on zawsze prawie o 12 jak w zegarku pada...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry