Helena!
Moderator
w grudniu też coś będzie do zrobienia, więc warto pamiętać.Ooo ja niestety dopiero w grudniuale mam jakąś kartę 5% rabatu,niby to nic ale jednak zawsze coś przy dużych kwotach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w grudniu też coś będzie do zrobienia, więc warto pamiętać.Ooo ja niestety dopiero w grudniuale mam jakąś kartę 5% rabatu,niby to nic ale jednak zawsze coś przy dużych kwotach...
ważna jest przede wszystkim twoja grupa krwi, musisz mieć w dokumentacji i przy przyjęciu do szpitala gdyby nie wiem mieli Ci krew przetoczyć. Wykonywanie grupy krwi u partnera chyba nie jest obowiązkowe, w każdym razie u nas tego nie było. A jeżeli jest to ważne to wydaje mi się że przed zajściem w ciąże bo jedno z was może mieć Rh+ a drugie Rh- i wtedy jest niezgodnośćA o co chodzi z tą grupą krwi? W sensie ja porobiłam wszystkie badania, jest ok. Dostałam skierowanie na grupę krwi. I lekarz pytał jaka jest grupa krwi mojego męża. Czy to jest istotne? Wiecie o co chodzi i czy ja muszę to wiedzieć?
od zawsze, bezterminowo chyba. My z mężem jak robimy coroczne badania, to staramy się właśnie w uro.naprawdę?a do kiedy?
męża grupa jest tylko istotna gdy Ty masz Rh-.Brzmi groźnie, lekarz jakoś nie naciskał na tą grupę krwi męża, ale chyba sama go podgonie, żeby to sprawdził![]()
Ja pamiętam tak mi tłumaczyła kiedyś,że wtedy jest konflikt i na początku chyba coś się podaje albo coś się bierze czy się bada,nie będę ściemniała ,ale to mi utkwiło w pamięci .Brzmi groźnie, lekarz jakoś nie naciskał na tą grupę krwi męża, ale chyba sama go podgonie, żeby to sprawdził![]()
Dobra ja itak się pewnie nie wstrzle bo mam urodziny 27grudniaod zawsze, bezterminowo chyba. My z mężem jak robimy coroczne badania, to staramy się właśnie w uro.
super! Dobrze wiedzieć. To mnie niedługo też wypadnie, a jak wiadomo badań będziemy teraz robić trochęod zawsze, bezterminowo chyba. My z mężem jak robimy coroczne badania, to staramy się właśnie w uro.
jeśli wypada w weekend, to można zrobić w pt., lub pon. Podobnie jest na pewno ze świetami.Dobra ja itak się pewnie nie wstrzle bo mam urodziny 27grudnia![]()
czyli nie zawsze jak jest + i -? Pytam bo nie wiem. Wiem tylko że jest coś takiego jak konflikt serologicznymęża grupa jest tylko istotna gdy Ty masz Rh-.