Brawurka12
Aktywna w BB
Trzymam kciukiDziewczyny miłego dzionka dla wasoby upały za bardzo nie doskwierały za bardzo
dzisiaj mam wizytę na 20
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiDziewczyny miłego dzionka dla wasoby upały za bardzo nie doskwierały za bardzo
dzisiaj mam wizytę na 20
![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Przykro mi.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Będę trzymać kciuki ❤Dzień dobry!
Mnie dziś ruszyły mdłości na maksa, wszystko mi śmierdzi.
Na 11.20 mam wizytę. Pierwszą.. Trzymajcie kciuki bo mam dziś równo 8 tc więc wszystko będzie jasne.
Miłego dnia!
może już być widaćCoooo? Czyli myślicie, że jak mam prenatalne 12+3 to może być coś widać?
Już mnie skręca z ciekawości![]()
przytulam Cię mocnoDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Tak bardzo ci współczujęDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Bardzo mi przykro, trzymaj się. Mam nadzieję, że masz koło siebie kogoś bliskiego, kto wesprze Cię teraz.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Bardzo mi przykro. Ściskam z całych sił.Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.![]()
Też się nad tym zastanawiałam.Dziewczyny niektóre z was pisały jakiś czas temu że będzie chodzić do dwóch ginekologówpowiedzcie mi czy temu drugiemu lekarzowi będziecie pokazywać kartę ciąży czy nie ? Pytam bo jesteśmy na wakacjach i chce dzisiaj iść na dodatkową wizytę prywatnie żeby zobaczyć czy wszystko jest ok ale nie wiem właśnie co zrobić czy pokazywać tą kartę czy nie