reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam się rano. Ania zrobiła znowu pobudkę o 7mej, jak przyszłam z kuchni na górę to już baję oglądała i była po porannym siku.
Co do termometrów to ja mam zwykły za 3,20 zł chyba, mierzyłam Ani pod pachą normalnie a nie w pupie.

W poprzedniej ciąży do końca żadne bóle mnie nie gnębiły, tylko ból ud jak spałam. Teraz jest podobnie. Tylko uda mnie bolą.Cz któraś z mamuś miała tak, że prawie do samego porodu nie miała żadnych bóli????
ja licze na 2 tygodnie wcześniej bo oszaleję, nie mam siły, nic mi się nie chce a jeszcze mam rozkapryszoną córę, do której trzeba mieć mocne nerwy.Dziewczyny uspokoiłyście mnie troszkę. Mam nadzieję, że trochę wcześniej urodzę niż 30 maja bo tak naprawdę to już jestem znudzona tą ciążą. Już chciałabym mieć na rączkach moją Zuzię:-)
Co do termometrów to ja mam zwykły za 3,20 zł chyba, mierzyłam Ani pod pachą normalnie a nie w pupie.
Okropność, pewno ta żona wiedziała wszystko a i sąsiedzi pewno też. Nie wspomnę, że te jego dzieci z jego córką pewno będą odczuwać na własnym zdrowiu te genetyczne brak wymieszania a i psychę też muszą mieć zrytą. W głowie mi isę nie mieściDziewczyny a slyszalyscie o tym psychicznym ojcu co 24 lata przetrzymywał corke w piwnicy i ja wykorzystywal seksualnie,a ta urodzila 7 dzieci......

Tak kochane Majówki my teraz narzekamy, a co to będzie jak się zacznie okres dojrzewania![]()
Okres dojrzewania, jużsię boję ;-);-);-) bo u mnie podwójna porcja wybuchowa dziewczynek będziePola a to dziewczynki zaczynaja wcześnie dojrzewc i szalec to pomysl sobie na pocieszenie ze choc cie to czeka troche pózniej![]()

Jeden ochraniacz mi się po praniu zniszczył, wrzuciłam go do pralki tak jak był i z gąbki zrobiła się klucha. Drugi jak prałam to zwinęłam go i związałam ale i tak ta gąbka napęczniała. Ale już lepiej wyglądał. Teraz tylko przeprasuję je bo są wyprane po demontażu.Łania ja tez rozka nie pralam i ochraniacza na lozeczko ale bede musiala wyprac mam nadzieje ze sie kluska nie zrobi![]()
Gratuluję córci! Najlepsze życzenia Wigma!!!Wigma urodzila. Miala cesarke, ale wszystko jest ok. Alicja ma 56cm i wazy 3190g.
ja mam poczekać do 38 tygodnia. Tylko, czy Malutka będzie chciała tyle czekać? Byle do pełni ;-);-);-)Ciekawe, czy te z nas, które mają termin na końcówkę maja, rozsypią się wcześniej, czy będziemy biedulki niecierpliwić się aż do końca miesiąca.
Nie chciałabym czekać na Małego tych 3,5tygodnia
To ja poprosze o obstawienie ;-);-);-) tak abym do połowy miesiąca jeszcze wytrzymała.A z tym obstawianiem, to chyba rzeczywiście nie trafię nigdy, bo rodzą te, których bym nie obstawiała[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Witajcie ja jakoś teraz żadko wchodze bo mase mam roboty przed tym porodem .
Gratulacje dla Wigmy i całuski dla jej dzieciątka

.
Kamilka mam pytanie . Bo 2 maja jade do Kielc własnie do hurtowni o której rozmawiałyśmy i chciałam sie dowiedzieć czy kupowałas tam takie rzeczy jak materacyk, wkłady do pościeli , przewijak , biustonosz do karmienia ???
Bo chciałam sie dowiedzieć jakie maja mniej wiecej ceny w tej hurtowni.
Gratulacje dla Wigmy i całuski dla jej dzieciątka

Kamilka mam pytanie . Bo 2 maja jade do Kielc własnie do hurtowni o której rozmawiałyśmy i chciałam sie dowiedzieć czy kupowałas tam takie rzeczy jak materacyk, wkłady do pościeli , przewijak , biustonosz do karmienia ???
Bo chciałam sie dowiedzieć jakie maja mniej wiecej ceny w tej hurtowni.
jo-anna-on
Pindory i godody
A ja od jutra jestem na L4. Muszę uważać na gości z ZUSu ;-);-);-) bo mnie jeszce będą chcieli odwiedzić 

.
Pytałam sięmojej ginki jak to jest z tymi porodami w pełnię i przy burzy

śmiała sięale coś w tym jest. Śmiała się ze mnie, że ja taki szybki Bill jestem z porodem ale mam poczekać aż się nie zacznie 38 tydzień. Miałam USG, nawet kawałek mam nagrane na aparat ale nie mogę ściągnąć filmu na kompa bo mam przeładowanego twardziela i nic się juz nie mieści. Trzeba kupić większy dysk.
Zaraz się ubieram i idę z małą na dwór, nie wiem, kiedy zajrzę.
Życzę więc miłego, bezstresowego i bezbolesnego dnia.

Pytałam sięmojej ginki jak to jest z tymi porodami w pełnię i przy burzy

Zaraz się ubieram i idę z małą na dwór, nie wiem, kiedy zajrzę.
Życzę więc miłego, bezstresowego i bezbolesnego dnia.
jo-anna-on
Pindory i godody
Oooo widzę, że mi suwaczek przeskoczył na ostatni miesiąc :-):-):-)
Gratuluje Wigmie... :-) umylam sobie okna i sie wkurzylam bo pod blokiem teraz cos kopia znow sie zakurza!!!!!!!! ach...
oby moj maz tego nie przeczytal, zaoferowal sie jakos wkrotce umyc, zebym ja nie musiala. nawet jak szafki w kuchni mylam, to mowil, zbeym sie tylko nie przepracowala! trzeba to wykorzystac!
Hej kochane!!
Wigma, serdeczne gratulacje!!!! Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz i napiszesz co i jak!
A mnie w nocy bolą kolana.... ojjj już mam dość! Wczoraj miałam odrobinkę śluzu takiego zabarwionego na różowo, ale dziś nic.
Oglądałam Dzień Dobry TVN no i tak: pan z Inflanckiej zrobił sobie reklamę, teraz wszystkie rodzące będą tam jeździć zobaczycie ;-);-);-)
No i kogo widzę w tym programie? "Moją" położną z Piły (ta blondynka), która odbierała Maksa. Matko jedyna, czy to jakiś znak? A dziś mój mąż pojechał sobie do Piły oglądać mecz siatkówki, oraz wybrać się na piwko z kolegami, jutro wraca.
Dziś ok. 13 ruszam do sklepu kupić sobie jeszcze jeden biustonosz do karmienia i trochę pierdółek. Wczoraj dostałam od męża z wyprzedzeniem prezent urodzinowy (mam urodziny 4 maja), prostownicę do włosów. Fajnie

Wigma, serdeczne gratulacje!!!! Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz i napiszesz co i jak!
A mnie w nocy bolą kolana.... ojjj już mam dość! Wczoraj miałam odrobinkę śluzu takiego zabarwionego na różowo, ale dziś nic.
Oglądałam Dzień Dobry TVN no i tak: pan z Inflanckiej zrobił sobie reklamę, teraz wszystkie rodzące będą tam jeździć zobaczycie ;-);-);-)
No i kogo widzę w tym programie? "Moją" położną z Piły (ta blondynka), która odbierała Maksa. Matko jedyna, czy to jakiś znak? A dziś mój mąż pojechał sobie do Piły oglądać mecz siatkówki, oraz wybrać się na piwko z kolegami, jutro wraca.
Dziś ok. 13 ruszam do sklepu kupić sobie jeszcze jeden biustonosz do karmienia i trochę pierdółek. Wczoraj dostałam od męża z wyprzedzeniem prezent urodzinowy (mam urodziny 4 maja), prostownicę do włosów. Fajnie

reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
...ale za mna chodza teraz leniwe pierogi z maselkiem i byleczka i do tego surowczeka z marchewki i jablka,lub na slono,kopytka z jakims sosikiem i buraczki.
A ja pisałam wczoraj ,że robie leniwe z bułeczka i masełkiem

W poprzedniej ciąży do końca żadne bóle mnie nie gnębiły, tylko ból ud jak spałam. Teraz jest podobnie. Tylko uda mnie bolą.
quote]
No i mnie dzis po nocy uda bolą-ale czym to spowodowane sama
Jakoś mi tez jedna noga na całej długości zdretwiała i wogóle jak wstaje to mnie boli wszystko łacznie z kregosłupem:--
-
angry:Byle urodzic i przejdzie ,skurczyki mi narazie przeszły bo na noc aby pospać wzięłam 2 nospy i pospałam hehe;-)
.
Kurcze jak zwykle garów w zlewioe i nie chce sie mi ich myć
Kto ma dzis wene na porządki-zapraszam do mnie:-).
Ja wymiękam.........
Kurcze chciałam swoje zdjęcia wrzucić na zamknięty a mam "bład na str"i nie mogę!!!!