Ja już od jakiegoś czasu, nie chodze sama do sklepów bo albo brzuch zaczyna boleć, albo słabo i duszno się robi, serce wali jakby miało wyskoczyć i oblewa mnie zminy potMi też jest ciężko, siedzę w domu tyle ile mogę, bo mamy w środku dużo chłodniej mimo braku klimatyzacji. Wczoraj prawie zemdlałam w sklepie, bo tak duszno było![]()
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Cześć dziewczyny, jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
![]()
Nie odczuwam za bardzo tych upałów
Siedzę/ leżę w domu wieczorami dopiero wyjdę na dworek posiedzieć w cieniu.
maszak
Fanka BB :)
Halo dziewczynki.
U nas tyle wędrówek i non stop plaża. Bardzo się balam, że Chorwacja da popalić ale jest cudownie.
@mena871 taka różnica jest super, bo duże się ogarniają same, a Ty masz tylko maluszka
.
@anetta_ witaj
. Jak mam polecać wózki to chyba najlepsze materiałowe. Ja mam os pierwszej córci x-landera x-mova i przy synu juz były nowe modele i mozliwośc jazdy przodem i tyłem
. Wyprawkę kompletuję, ale dużo mam właśnie po malutkim. Wózek, wagę, chicco babyhug, łóżeczko, laktator, ale ciuszki muszę kupić. I jak w h&m była promocja to już zakupiłam bodziaki kopertowe i pajacyki. Pieluszki muślinowe, rożek, babynest i kołderkę będę szyć jak wrócę z wakacji. Przed urlopem już wstępnie zaczęłam.
Udanego wieczorku
U nas tyle wędrówek i non stop plaża. Bardzo się balam, że Chorwacja da popalić ale jest cudownie.
@mena871 taka różnica jest super, bo duże się ogarniają same, a Ty masz tylko maluszka
@anetta_ witaj
Udanego wieczorku
Nana_
Ja planuje kupić taki z anexaDziewczyny, czy któraś z Was posiada bądź na zamiar kupić wózek który jest wykonany ze skórki a nie z materiału? Zastanawiam się czy taki model nie będzie się bardzo nagrzewał itp wizualnie mi się bardzo podobają![]()
W jakimś sklepie nam mówili, że warto zaimpregnować tą eko skórę i nie powinno się nic dziać, plus przecierać jak jest mokry. Ale znajomi nic nie robili do tej pory i nie zniszczył im się
Nana_
Mi też dzisiaj było bardzo ciężko. O ile od 8 byłam w stanie jeszcze coś zrobić na mieście, to pędem wracałam do domu koło 11 żeby się ochłodzić. Zbawieniem jest dla mnie klima. Dzisiaj działała cały dzień, a ja się wynurzyłam na zewnątrz dopiero po 20 :/ cały dzień było mi ciężko i jeszcze mnie głowa rozbolałaCześć dziewczyny, jak się macie w te upały? Mi jest bardzo ciężko...
![]()
U mnie klimatyzacja odpada... Dostaje od niej bardzo dużego bólu głowy który potrafi się utrzymywać bardzo długoMi też dzisiaj było bardzo ciężko. O ile od 8 byłam w stanie jeszcze coś zrobić na mieście, to pędem wracałam do domu koło 11 żeby się ochłodzić. Zbawieniem jest dla mnie klima. Dzisiaj działała cały dzień, a ja się wynurzyłam na zewnątrz dopiero po 20 :/ cały dzień było mi ciężko i jeszcze mnie głowa rozbolała![]()
Goodka
Moderator
Ja już nie mogę się doczekać aż będzie wrzesień i będzie znośnieU mnie klimatyzacja odpada... Dostaje od niej bardzo dużego bólu głowy który potrafi się utrzymywać bardzo długoW pracy zawsze cierpiałam przez to w okresie letnim. Też staram się nie wychodzić w taką pogodę. Poczytałam o tym że taka pogoda może spowodować nawet skurcze przedwczesne
więc nie chcę narażać dziecka i siebie. Trzeba jakoś przetrzymać ten okres
![]()
aaanataliaaaa
Już naprawdę zostało blizej niż dalejJa już nie mogę się doczekać aż będzie wrzesień i będzie znośnieNo i coraz bliżej dzidzi
![]()
Pierwsza ciąża trwała u mnie tyle co wieczność a druga jest zupełnie inna i leci na jakimś przyspieszeniu
Dobre 3 miesiące i będziemy tulić swoje dzieciaczki , meldować z karmienia itd
G
guest-1693758626
Gość
Witam !
Stuka nam dzisiaj 26 tydzień

Właśnie jestem w laboratorium.
Mocz / krew i test na obciążenie glukoza.
Jeszcze dwie godziny czekania.
Znaczy się godzina pobranie i zaś godzina i pobranie.
Glukoza wypita - ujdzie ale szału nie ma.
Dla mnie stanowczo ulepek.
reklama
Goodka
Moderator
To życzę powodzenia, obyś przez cały okres badania czuła się dobrzeWitam !