reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula znowu Cie m wkurza? to norma, oni ( ta gorsza płeć ) już tak mają.:baffled::no::wściekła/y:

Ja narazie mojego nie moge się doczekać, ale wiem że też bedzie mnie wkurzał, tym bardziej że przez miesiąc będe miała go na głowie dzień w dzień cały dzień.Ma miesieczny urlop, wyobrażasz sobie faceta cały miesiąc w domu? narazie sie ciesze ale po jakiś 2 tygodniach bede miała pewnie dość.:tak::-D

Anka walcem go:-D:tak:;-)

Żabko a Tobie piwko zaszkodziło?;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co!!!!!
Ja zawsze słabiutką głowe miałam..A tak poważnie to kiedys miałam taką ksywke,Żabka:-D:-D

jaki śliczniutki różowiutki flaming Agga
TAK:tak::tak:
A kreacje mam skompletowana w głowie.Wiem jakie fasony i kolory i buty mus pasować.Młody odpadł , staremu i sobie amu robie.Qurcze drugi dzień odpada bez kolacjii, na samym cycu:baffled::baffled::baffled:

Anula znowu Cie m wkurza? to norma, oni ( ta gorsza płeć ) już tak mają.:baffled::no::wściekła/y:

Ja narazie mojego nie moge się doczekać, ale wiem że też bedzie mnie wkurzał, tym bardziej że przez miesiąc będe miała go na głowie dzień w dzień cały dzień.Ma miesieczny urlop, wyobrażasz sobie faceta cały miesiąc w domu? narazie sie ciesze ale po jakiś 2 tygodniach bede miała pewnie dość.:tak::-D

Anka walcem go:-D:tak:;-)
Szkoda na tego typka zużywać walca może być potrzebny na jego Mamusię calkiem nie długo:tak::-D:-D:-D:-D:-D

A co!!!!!
Ja zawsze słabiutką głowe miałam..A tak poważnie to kiedys miałam taką ksywke,Żabka:-D:-D
A kreacje mam skompletowana w głowie.Wiem jakie fasony i kolory i buty mus pasować.Młody odpadł , staremu i sobie amu robie.Qurcze drugi dzień odpada bez kolacjii, na samym cycu:baffled::baffled::baffled:
No widzis z jak trafiłam?:-D:-D:-D:-D:-D
a miałąś Lolka odcycowywać prawda?

No miałam, miałam..Ale po tej jelitówce, co nic innego nie chciał pić to porzuciłam ten zamiar..Przemyślałam sprawe i doszłam do wniosku,że to raczej nacisk ze strony innych wpłynął na moją decyzje.Ja wcale nie chce go jeszcze odstawiać..Czasem mnie wkurza jak mnie rozbiera przy obcych ale w ogólnym rozrachunku UWIELBIAM go karmic:tak:
Agga takie fasony, kolor czerwony.Mniej więcej takie;-)
Sexowna Plisowana suknia NOWA 42!!! (343850104) - Aukcje internetowe Allegro

ZMYSŁOWOŚĆ Z KOLEKCJI - BLACK LABEL roz 42 (341371524) - Aukcje internetowe Allegro

~~EXCELLENT DRESS ~BLACK&RED ~tu.42~~34-42~~ (341573298) - Aukcje internetowe Allegro

No super, mi najbardziej podobają sie te 2 z dołu, booosssssskie. Napewno bedziesz świetnie wyglądać. A Tobie która najbardziej pasuje tzn odpowiada?

reklama
Witojta! Co do mojej @ to tylko mi trochę poleciało i cisza:dry: Zastanawiam się czy nie mam jeszcze jakiś zaburzeń hormonalnych bo od porodu były tylko dwie. I tak trza iśc na przegląd podwozia:-p:-p:-p
Martusia ja też brałam zastrzyki po Adrianku i u mnie też nie było żadnego pociągu:baffled: Wzięłam tylko dwa i my się przerzucili na gumki.
Ja od dziś mam w zamiarze nie dac w nocy cyca, trzymta kciuki:szok:

Do góry