reklama
agga143
Entuzjast(k)a
Agga ja Cieę przepraszam ale tak mnie naszło że Ty to strasznie smarkata byłaś jak męża poznałaś:-)nie gniewaj się tylko ja tak w szoku jestemi gratuluję
LAski jak jest z tą trzydniówką?
I to strasznie smarkata byłam,w sumie znaliśmy sie od małego, jeżdziłam na wakacje do kuzynki a on mieszkał pietro niżej. Ale tak lepiej poznaliśmy sie dopiero jak miałam jakieś 14 lat, a kręcić zaczeliśmy troszku póżniej. Był moim pierwszym(facetem z którym do czegoś doszło) i tak już zostało i sie nazbierało dobrych pare latek.Jakoś sie dogadujemy,i jest ok, wiadamo tak jak we wszystkich związkach tak i w naszym są czasem kłutnie ale ogulnie jest spoko.

:-);-)Dzięki Koffana już wszystko wiem

Jestem tylko czytałam o trzydniwce
:-)Marta1981
Rodzyneczka
Żem w końcu przebrnęła
.
Byli my na zakupach,kupiliśmy w prezencie koszulkę czerwoną Adidasa i granatowe cienkie spodnie dresowa i skarpetki.A to co mężem się nazywa,to fundnęło mi spodnie za 44,95zł
.

.

.
Moja kreacja na sobotnią Komunię Zobacz załącznik 76354
Zobacz załącznik 76355 Zobacz załącznik 76356.Bluzka ze szmatek za 2,25zł
;-).
.Byli my na zakupach,kupiliśmy w prezencie koszulkę czerwoną Adidasa i granatowe cienkie spodnie dresowa i skarpetki.A to co mężem się nazywa,to fundnęło mi spodnie za 44,95zł
.
No ładnie,poszłam do kumpeli żakiet pożyczy a tu impreska beze mnieNo Anula to może po piffku?????????

.My jeszcze nie mieliLAski jak jest z tą trzydniówką?

.Moja kreacja na sobotnią Komunię Zobacz załącznik 76354
Zobacz załącznik 76355 Zobacz załącznik 76356.Bluzka ze szmatek za 2,25zł
;-).Marta1981
Rodzyneczka
Toż pisze że jezdem;-)Hejjjjjjjjjjjjj]
Czemu wieczorem jak jestem to Was nie ma?????????

.i tak jestem pod ważeniemI to strasznie smarkata byłam,w sumie znaliśmy sie od małego, jeżdziłam na wakacje do kuzynki a on mieszkał pietro niżej. Ale tak lepiej poznaliśmy sie dopiero jak miałam jakieś 14 lat, a kręcić zaczeliśmy troszku póżniej. Był moim pierwszym(facetem z którym do czegoś doszło) i tak już zostało i sie nazbierało dobrych pare latek.Jakoś sie dogadujemy,i jest ok, wiadamo tak jak we wszystkich związkach tak i w naszym są czasem kłutnie ale ogulnie jest spoko.:-);-)

nie gniewasz się prawda?Marta1981
Rodzyneczka
Jul nadal bezmleczny i nawet kaszy na wodzie nie chce
.NIe wiem czym go karmic,bo teraz zasnął głodny i paluszka coraz bardziej cmoka:-(.
.NIe wiem czym go karmic,bo teraz zasnął głodny i paluszka coraz bardziej cmoka:-(.reklama
agga143
Entuzjast(k)a
Hejjjjjjjjjjjjj]
Czemu wieczorem jak jestem to Was nie ma?????????
Jak nie ma ? ja jestem Anula jest a i pewnie jeszcze sie zjawią jakieś kobitki.

Faktycznie jak na wesele siostry twojeg m to mus wyglądać BOOOSSSKO
;-)
Podziel się: