reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ptaszynoooooooo
Ja mam takie plamienia przy tych tabletkach dziwne.Pół roku cisza a potem pare dni co pare dni.ALe lekarz mnie obejrzał i powiedział,ze O.K.Tablety plus karmienie cycem

Bodzia Sikoreczka strasznie Wam zazdroszczę tego karmienia nawet nie wiecie jak bardzo i za jedną i za drugą trzymam kciuki.
A teraz Matki doświadczone powiedzcie mi ile dni utrzymuje się wysypka o trzysdniówce? Prawdopodobnie przeszliśmy pierwszą i młody obsypany drugi dzień.
Bodzinka mi się najbardziej podoba pierwsza jest zaje....... ale później trudno ją zużyć:tak:

Masz racje Anula ta pierwsza jest zaje... :-Di bardzo elegancka, i Bodzia pewnie super by w niej wyglądała:tak:, ale faktycznie taką kiecke trudno potem gdzieś wynosić.Ale nadal mówie że tamte dwie też są bosssskie. No cóż Bodzia butki już ma , pozostaje wybór sukienki. ;-)
Za tydzień mnie czeka szukanie butów i kiecki lub jakiejś garsonki na przyjęcie:baffled:;-)już sie boje.

Wczoraj byłam w Poznaniu na takim targowisku z ciuchami i wiele fajnych ciuszków widziałam,aż żałowałam,że na koncie pustki.
Agga a co chcesz sobie kupić?

Agga ja Cieę przepraszam ale tak mnie naszło że Ty to strasznie smarkata byłaś jak męża poznałaś:tak::tak::tak::tak::-)nie gniewaj się tylko ja tak w szoku jestemi gratuluję

LAski jak jest z tą trzydniówką?

Mój Mały trzydniówki nie miał...Chyba od trzech do pięciu dni...
Agga ja ma dwa wesela;-)Tak macie racje ta pierwsza jest strasznie niepraktyczna ale podoba się i mnie i Pawłowi i rozważamy ja na wesele jego siostry.Na nim mus wyglądać BOSSKO.Na weselu kuzynki moge wyglądac mniej bossko;-)Ale pożyjemy zobaczymy:rofl2::rofl2:

NO właśnie niewiem czy jakąś garsonke, czy sukienke i żakiecik.
Już radziłam sie siostrzyczek na "jak sie nie ubierać". Pewnie skorzystam z ich rad:-)

Ale naprawde niewiem jeszcze co se kupie a tu komunia już za ponad 2 tygodnie

reklama
Do góry