U
użytkowniczka 193915
Gość
Ja mam wozek rok po roku baby monster i jest raczej dla szczuplych dzieci. U nas sie super sprawdza. Gorzej bo ja bede musiała skombinowac wozek dla trójkiA jaki masz ten wozek rok po roku?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wozek rok po roku baby monster i jest raczej dla szczuplych dzieci. U nas sie super sprawdza. Gorzej bo ja bede musiała skombinowac wozek dla trójkiA jaki masz ten wozek rok po roku?![]()
Ja biorę rano o 6 jak mąż wstaje do pracy i idę dalej spać,jak brałam po przebudzeniu i wstawałam to okropnie mnie mdliło.A wstajesz w nocy do toalety?
Mi lekarz zasugerował że jeżeli rano bym nie dała rady to warto łyknąć tabletkę w nocy wstając do toalety.
Ooo czyli jestem sama w późnych terminachHejka, ja prenatalne mam 13.09 dopiero
Też właśnie mam przy łóżku ale leżakowanie mi nie pomaga. Muszę przespać bo inaczej mdłości przerodzą się wa ja go biorę od razu jak się obudzę, bo mam przy łóżku, po czym poleżakuje chwile i dopiero wstaje
Ja na wizycie serduszkowej byłam tydzień temu dopieroOoo czyli jestem sama w późnych terminach![]()
Ja serduszka jeszcze nie widziałam ani nie słyszałam. Wizyta prywatną za tydzień a moja gin z urlopu wraca dopiero 29.08 a ja już muszę wiedzieć bo głowa mi szalejeJa na wizycie serduszkowej byłam tydzień temu dopiero
Ja mam 20.09Ooo czyli jestem sama w późnych terminach![]()