reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
reklama
No co Ty, w ogóle się nie gniewałam i nie gniewam. Kulinarne odchyły powiadasz?? To Ty jeszcze mojego krupniku nie widziałaś :-D.
umieram z ciekawości co też wymodzić mozna w krupniku:dry::-D:-D

No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny :baffled:
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować :tak::tak::tak:
Aluska no to cieszyc się tylko, ze dziewczyna na schwał ci rosnie:tak::-):-)fajnie, że wszystko ok:tak:

oj i czy ja w moja zebrę na plażę siem zmieszczem? ...yyy czy moja sąsiadka siem zmieści? ...:laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:rofl2::-D Meg udanej majówki na słoneczku miejmy nadzieję:tak::happy::happy:

Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D
bossski malarz:-D:-D:-Dlepszy niz nasz produkt eksportowy - hydraulik;-);-)

Takie o to buciki:tak::-D:-DNawet daje rade w nich chodzić....
śliczne:tak::tak:bardzo stylowe, lubię takie:tak::-)

Ja od dziś mam w zamiarze nie dac w nocy cyca, trzymta kciuki:szok:
trzymam z sił wszystkich:tak: u nas dzień bez cyca przeszedł bezbolesnie, czyli połowa drogi za mną;-)

I to strasznie smarkata byłam,w sumie znaliśmy sie od małego, jeżdziłam na wakacje do kuzynki a on mieszkał pietro niżej. Ale tak lepiej poznaliśmy sie dopiero jak miałam jakieś 14 lat, a kręcić zaczeliśmy troszku póżniej. Był moim pierwszym(facetem z którym do czegoś doszło) i tak już zostało i sie nazbierało dobrych pare latek.Jakoś sie dogadujemy,i jest ok, wiadamo tak jak we wszystkich związkach tak i w naszym są czasem kłutnie ale ogulnie jest spoko.:tak::blink::-);-)
:-):-):-)ale mi się fajnie zrobiło że taka miłość się zdarza książkowa w zasadzie:happy::happy::happy:

Moja kreacja na sobotnią Komunię Zobacz załącznik 76354

Zobacz załącznik 76355 Zobacz załącznik 76356.Bluzka ze szmatek za 2,25zł:tak:;-).
prosz proszszszs, jak jeszcze farbkę walniesz koffana to Cię nie poznamy:tak:mus zdjecie wkleić w całokształcie:-):-)

Anula aleś się wylaszczyła na wiosnę:szok::szok:w bikini śmigasz :-D:-D

u mnie zwariowany dzień, ale widzę, że wcale nie tęskniłyście:no::no::-p to nie wiem czy pisać:dry::-D:-Dzakupy wydłuzyły się w cholerę bo wszędzie pełno ludzi przed długim weekendem:baffled:w tesco masakra po prostu. Ale upolowałam dla Szymcia cieniutka czapulke fajnistą i sandałeczki:rofl2::rofl2: wrócilismy zmordowani kompletnie prosto na kapusianko. potem szubidubi i wieczór pekł. męż padł po cięzkim dniu w pracy a ja musiałam jeszcze przebrnąc przez ten milion postów od rana:-D:-Djak za dawnych czasów:happy::happy:widac od razu, że Marta wróciła:-D
no dobra zmykam spaćku bo Młody mnie pewnie zaraz i tak obudzi to chociaż męża zdążę przytulić;-):-D Jutro się melduję bo jeszcze siedzimy w domku dopiero w piąt na majówkę ruszamy:happy::happy:
Słodkich senków Lachony

Do góry