Marta1981
Rodzyneczka
Caaaaaaaaaraaaaaaaa,Cię widzę
a nie grzmisz
.
a nie grzmisz
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a nie grzmisz
.
).Sama upiekłam i prawie sama zjadłam.
.jestem na kwilkę tylko. Siorke mam dziś więc impressske zrobilim. Żuberka łyknęłam i mi fajnieSikoreczka a Ty jak Madzię odcycowujesz to na balety nie przychodzisz?

Madzialena zasnęła nawet w miwrę bez krzyu, boję sie o nockę. Mlecia nie spróbowałe:-( Idu bo męz czeka ;-) Buziolki!:-)
,serio
;-).umieram z ciekawości co też wymodzić mozna w krupnikuNo co Ty, w ogóle się nie gniewałam i nie gniewam. Kulinarne odchyły powiadasz?? To Ty jeszcze mojego krupniku nie widziałaś.

Aluska no to cieszyc się tylko, ze dziewczyna na schwał ci rosnieNo wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować![]()
:-):-)fajnie, że wszystko ok
oj i czy ja w moja zebrę na plażę siem zmieszczem? ...yyy czy moja sąsiadka siem zmieści? ...![]()

Meg udanej majówki na słoneczku miejmy nadzieję

bossski malarzObiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam![]()

lepszy niz nasz produkt eksportowy - hydraulik;-);-)śliczneTakie o to bucikiNawet daje rade w nich chodzić....

bardzo stylowe, lubię takie
:-)trzymam z sił wszystkichJa od dziś mam w zamiarze nie dac w nocy cyca, trzymta kciuki![]()
u nas dzień bez cyca przeszedł bezbolesnie, czyli połowa drogi za mną;-):-):-):-)ale mi się fajnie zrobiło że taka miłość się zdarza książkowa w zasadzieI to strasznie smarkata byłam,w sumie znaliśmy sie od małego, jeżdziłam na wakacje do kuzynki a on mieszkał pietro niżej. Ale tak lepiej poznaliśmy sie dopiero jak miałam jakieś 14 lat, a kręcić zaczeliśmy troszku póżniej. Był moim pierwszym(facetem z którym do czegoś doszło) i tak już zostało i sie nazbierało dobrych pare latek.Jakoś sie dogadujemy,i jest ok, wiadamo tak jak we wszystkich związkach tak i w naszym są czasem kłutnie ale ogulnie jest spoko.:-);-)

prosz proszszszs, jak jeszcze farbkę walniesz koffana to Cię nie poznamyMoja kreacja na sobotnią Komunię Zobacz załącznik 76354
Zobacz załącznik 76355 Zobacz załącznik 76356.Bluzka ze szmatek za 2,25zł;-).
mus zdjecie wkleić w całokształcie:-):-)
w bikini śmigasz 

to nie wiem czy pisać

zakupy wydłuzyły się w cholerę bo wszędzie pełno ludzi przed długim weekendem
w tesco masakra po prostu. Ale upolowałam dla Szymcia cieniutka czapulke fajnistą i sandałeczki
wrócilismy zmordowani kompletnie prosto na kapusianko. potem szubidubi i wieczór pekł. męż padł po cięzkim dniu w pracy a ja musiałam jeszcze przebrnąc przez ten milion postów od rana
jak za dawnych czasów
widac od razu, że Marta wróciła
Jutro się melduję bo jeszcze siedzimy w domku dopiero w piąt na majówkę ruszamy