Marta1981
Rodzyneczka
Starego w końcu ciekawośc zjadła
i mus pokazac mu z kim tak klikam.Pokazałam Bodzię ,Sikorkę i Madźkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
agga zaglądnełam na igoogla i mi powiedziła, że dziś słoneczko z chmurką ale bez deszczyku:-):-) to grill musi się udacZmykam, musze troche ogarnąć bo dziś gości na grila bede miała, jak sie nie rozpada![]()

Starego w końcu ciekawośc zjadłai mus pokazac mu z kim tak klikam.Pokazałam Bodzię ,Sikorkę i Madźkę.
![]()

ostra selekcja koffana

Ale czuje się zaszczycona;-)
Okaże się we praniu co nam pogoda zapoda

Marta, a obowiązki małżeńskie??Moje w sypialni lulają a ja u Olka na dole piętrowego jak zwykle.
Siuper.Bardzo fajne, a cena badzo przytępna...Takie kompleciki Lolo ma
Ogrodniki z bluzką od babci a moro komplet kosztował 22 zł..To chyba nie tak dużo???
Do życzeń dolącza się Ciocia Kasia i StasiuJulu 10miesieczny aby twój uśmiech był tak dźwięczny by kruszył serca każdego chłód i zapewniał serdeczności ludzkiej w bródżyczy ciotka Madźka z Szymonkiem![]()
Bodzia świetne zakupy dla Lolkaidę mleczko robić bo Młody już marudzi
Aaaaaaaa
Moje dziecko pragnie mnie wykończyć..Od 6 sie na mnie rzucał a teraz cóż robi???Dosypia...Małż śpi a ja samotna niczym "dzika świnia w namiocie";-);-)
:-);-):-)

:-)Nie jesteś samotna,masz nas Słonko ty moje...A jo to od macochy??Starego w końcu ciekawośc zjadłai mus pokazac mu z kim tak klikam.Pokazałam Bodzię ,Sikorkę i Madźkę.
![]()

;-)
Nio ale jestem zadowolona Madzia nie dostała w nocy cycy
Obudziła się tylko raz, pokrzyczała, pobuntowała się, ale zasnęła. Tylko mowy nie ma o spaniu w łóżeczku mowy nie było
No nic pomalutku dojdziemy do celu:-)
DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃJuliankuWitam rankiem, obudzona przez smrodek w pampku
Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
![]()
Miło czytać,że nie tylko Lol nie lubi kaszKolejna wspólna cecha z Olinkiem..Znak
Inna miło,że o nas pomyśleliscie ale Lol ma dziwną stope...Pani w obuwniczym orzekła,że ma wysokie podbicie...Możliwe bo Paweł ma strasznie wysokie...I ja podobno tyż...Na wardze wyskoczyło mi wielkie "cóś" i szpeci mą słodką buziulke:--
-(

. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie musiała płetw na basenie zakładać 
Sto lat sto lat niechaj żyje nam jeszcze raz jeszcze raz nieeeeech żyyyyjeeee naaaamJulu 10miesieczny aby twój uśmiech był tak dźwięczny by kruszył serca każdego chłód i zapewniał serdeczności ludzkiej w bródżyczy ciotka Madźka z Szymonkiem![]()
![]()

Bodzia, tetrówki są najlepsze do sprzątania, zwłaszcza do mycia okien - rewelkaGłodna jestem...
Nalesniczka bym zjadła..
A tak wogóle to gabek do mycia naczyń zapomniałam kupic i mus ratować się tetrówkamiA tak ostatnio doszłąm do wniosku,że to fajowe szmaty do sprzątania są
![]()

. Myślałam ,że się pod ziemię zapadnę. Koleś popatrzył na mnie trochę dziwnie... Na szczęście Jacek wrócił i wyszliśmy stamtąd ;-). Najgorsze jest to, że ja sama ją tego nauczyłam
i teraz mam za swoje 

zdróweczka dla małej lachonyOliwka zasmarkana, do tego kaszel okropny dostała, w nocy się aż dusiła, dałam jej rano Clemstinum i Sinecod, oby nic sie nie roziwnęło wstrętnego![]()

:-):-)A jeszcze Wam opowiem jaki popis Oliwka wczoraj dała, aż się zrobiłam bordowa ze wstydu
Byliśmy w tym serwisie Citroena, auto już zwinęli, ja usiadłam przy stoliku, Jacek coś jeszcze załatwiał. Naprzeciwko mnie usiadł młody facet i zaczął zagadywać do Oliwki, a ona najpierw na niego patrzyła zdziwiona, a po chwili... wywaliła jęzor na brodę i krzyknęła "bleeeee". Myślałam ,że się pod ziemię zapadnę. Koleś popatrzył na mnie trochę dziwnie... Na szczęście Jacek wrócił i wyszliśmy stamtąd ;-). Najgorsze jest to, że ja sama ją tego nauczyłam
i teraz mam za swoje
A dzisiaj przed 15 jedziemy na koncert FEELa :-). Zrzucam teraz zdjęcia z aparatu, coby móc tam pocykać jakieś fotki.
I muszę zaraz się wykąpać, bo wypadałoby ładnie pachnieć jak Kupicha będzie śpiewał![]()

zdolna mamusia samych pozytecznych rzeczy córę naumiała
mus sie wylaszczyć na koncert
świetnej zabawy Ci Martynka zyczę;-);-)
a rugowanie z łoża małżeńskiego to nastepny etap;-)