reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moje chłopaki jeszcze smacznie chrapią i tak sobie myślę, że w koncu święto dzisiaj nieee, więc chyba jeszcze się wsunę poleżeć do cieplutkiego łóżeczka:tak::tak:chociaz pół godzinki. przecież nie będę się wygłupiać z żadnym PPD dzisiaj:dry::-D

Marta a to pokazałaś te najładniejsze czy najbrzydsze???:rofl2::rofl2:
A nie te co najdalej mieszkaja co by Ci Małża nie bałamuciły:rofl2::rofl2:Ale czuje się zaszczycona;-)
Magda ja tam obejrzałam dwie i każda inna.Te prognozy z necie to czarownicy układają:rofl2:Okaże się we praniu co nam pogoda zapoda:sorry2::sorry2:

Moje w sypialni lulają a ja u Olka na dole piętrowego jak zwykle:dry:.
Marta, a obowiązki małżeńskie??
Takie kompleciki Lolo ma:tak:
Ogrodniki z bluzką od babci a moro komplet kosztował 22 zł..To chyba nie tak dużo???
Siuper.Bardzo fajne, a cena badzo przytępna...
Julu 10miesieczny aby twój uśmiech był tak dźwięczny by kruszył serca każdego chłód i zapewniał serdeczności ludzkiej w bród
zabka_2_brokatowa.gif
życzy ciotka Madźka z Szymonkiem:tak::-D

Bodzia świetne zakupy dla Lolka:tak:idę mleczko robić bo Młody już marudzi
Do życzeń dolącza się Ciocia Kasia i Stasiu
Aaaaaaaa
Moje dziecko pragnie mnie wykończyć..Od 6 sie na mnie rzucał a teraz cóż robi???Dosypia...Małż śpi a ja samotna niczym "dzika świnia w namiocie";-);-)
:-D:-);-):-):-p:laugh2::-D:-)Nie jesteś samotna,masz nas Słonko ty moje...
Starego w końcu ciekawośc zjadła:szok: i mus pokazac mu z kim tak klikam.Pokazałam Bodzię ,Sikorkę i Madźkę.:tak:
A jo to od macochy??:-p:-p:-p;-)

Witam wszystkie z lekkim syndromem dnia poprzedniego:zawstydzona/y::-p Nio ale jestem zadowolona Madzia nie dostała w nocy cycy:-D Obudziła się tylko raz, pokrzyczała, pobuntowała się, ale zasnęła. Tylko mowy nie ma o spaniu w łóżeczku mowy nie było:no: No nic pomalutku dojdziemy do celu:-)
Juleczku naj, naj, naj lepsiejsze życzonka dla ciebie

Julianku

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
mis_33.gif
Witam rankiem, obudzona przez smrodek w pampku:-D
Miło czytać,że nie tylko Lol nie lubi kasz:-DKolejna wspólna cecha z Olinkiem..Znak:laugh2::laugh2:
Inna miło,że o nas pomyśleliscie ale Lol ma dziwną stope...Pani w obuwniczym orzekła,że ma wysokie podbicie...Możliwe bo Paweł ma strasznie wysokie...I ja podobno tyż...Na wardze wyskoczyło mi wielkie "cóś" i szpeci mą słodką buziulke:-:)-:)-(
DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃ :tak:
Oliwka też przez swoje wysokie podbicie ma problem - ciężko jakieś buty na nią dobrać. Ale ale - wczoraj jej kupiliśmy adidaski róziowiutkie i szoku doznałam - rozmiar 24 :szok:. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie musiała płetw na basenie zakładać :rofl2:

Julu 10miesieczny aby twój uśmiech był tak dźwięczny by kruszył serca każdego chłód i zapewniał serdeczności ludzkiej w bród
zabka_2_brokatowa.gif
życzy ciotka Madźka z Szymonkiem:tak:
Sto lat sto lat niechaj żyje nam jeszcze raz jeszcze raz nieeeeech żyyyyjeeee naaaam :tak:

Głodna jestem...
Nalesniczka bym zjadła..
A tak wogóle to gabek do mycia naczyń zapomniałam kupic i mus ratować się tetrówkami:-DA tak ostatnio doszłąm do wniosku,że to fajowe szmaty do sprzątania są:rofl2:
Bodzia, tetrówki są najlepsze do sprzątania, zwłaszcza do mycia okien - rewelka :tak:

Oliwka zasmarkana, do tego kaszel okropny dostała, w nocy się aż dusiła, dałam jej rano Clemstinum i Sinecod, oby nic sie nie roziwnęło wstrętnego :no:

A jeszcze Wam opowiem jaki popis Oliwka wczoraj dała, aż się zrobiłam bordowa ze wstydu :zawstydzona/y:
Byliśmy w tym serwisie Citroena, auto już zwinęli, ja usiadłam przy stoliku, Jacek coś jeszcze załatwiał. Naprzeciwko mnie usiadł młody facet i zaczął zagadywać do Oliwki, a ona najpierw na niego patrzyła zdziwiona, a po chwili... wywaliła jęzor na brodę i krzyknęła "bleeeee" :zawstydzona/y:. Myślałam ,że się pod ziemię zapadnę. Koleś popatrzył na mnie trochę dziwnie... Na szczęście Jacek wrócił i wyszliśmy stamtąd ;-). Najgorsze jest to, że ja sama ją tego nauczyłam :zawstydzona/y: i teraz mam za swoje :zawstydzona/y:

A dzisiaj przed 15 jedziemy na koncert FEELa :-). Zrzucam teraz zdjęcia z aparatu, coby móc tam pocykać jakieś fotki.

I muszę zaraz się wykąpać, bo wypadałoby ładnie pachnieć jak Kupicha będzie śpiewał :-D

reklama
Oliwka zasmarkana, do tego kaszel okropny dostała, w nocy się aż dusiła, dałam jej rano Clemstinum i Sinecod, oby nic sie nie roziwnęło wstrętnego :no:
zdróweczka dla małej lachony:tak::tak::-):-)

A jeszcze Wam opowiem jaki popis Oliwka wczoraj dała, aż się zrobiłam bordowa ze wstydu :zawstydzona/y:
Byliśmy w tym serwisie Citroena, auto już zwinęli, ja usiadłam przy stoliku, Jacek coś jeszcze załatwiał. Naprzeciwko mnie usiadł młody facet i zaczął zagadywać do Oliwki, a ona najpierw na niego patrzyła zdziwiona, a po chwili... wywaliła jęzor na brodę i krzyknęła "bleeeee" :zawstydzona/y:. Myślałam ,że się pod ziemię zapadnę. Koleś popatrzył na mnie trochę dziwnie... Na szczęście Jacek wrócił i wyszliśmy stamtąd ;-). Najgorsze jest to, że ja sama ją tego nauczyłam :zawstydzona/y: i teraz mam za swoje :zawstydzona/y:

A dzisiaj przed 15 jedziemy na koncert FEELa :-). Zrzucam teraz zdjęcia z aparatu, coby móc tam pocykać jakieś fotki.

I muszę zaraz się wykąpać, bo wypadałoby ładnie pachnieć jak Kupicha będzie śpiewał :-D
:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zdolna mamusia samych pozytecznych rzeczy córę naumiała:rofl2::rofl2: mus sie wylaszczyć na koncert:tak::tak:świetnej zabawy Ci Martynka zyczę;-);-)

Sikoreczka fajnie, że nocka minęła spokojnie:tak::tak:a rugowanie z łoża małżeńskiego to nastepny etap;-):happy::happy:
Cześć Kasiu:-):-)

My uciekamy na spacerek, samotni jesteśmy z Szymkiem bo męż musi pracować niestety:-:)-(narazik do potema;-)

Do góry