Asiula2002
Zaciekawiona BB
Nie wiem może zarodek się nie przyjął i dostanę okres już nie wiem co mam myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pójdę na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu no chyba że test źle wykonałam, robiłam tak samo jak zawszejeśli jesteś już po terminie miesiączki, to w teori kreska już powinna być solidna, i jeśli była ciąża ro kreska dziś tez powinna być widoczna , ale jeśli dziś nic nie wyszło, obawiam ze mogłaś wyłapać biochem. Najłatwiej byłoby iść na betę i mieć czarno na białym w twoim przypadku.
Nie wiem może zarodek się nie przyjął i dostanę okres już nie wiem co mam myśleć
Ten test jest negatywny, bielusieńki.Mdłości każdego poranka , bolące piersi , noi sam fakt że zamiast okresu było plamienie 3 dniowe skąpe
Zobacz załącznik 1438211
każda staraczka niestety tak robi. Robi testy i się nakręca, a potem niestety niezawsze jest szczęśliwe zakończenie.Ja pójdę na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu no chyba że test źle wykonałam, robiłam tak samo jak zawsze
Ogólnie tak mój okres był 15.07 ale miesiączki są nieregularne ale w każdym miesiącu dostaje okres a w tym tylko 3 dniowe plamienie , noi zauważyłam i siebie śluz przezroczysty przypominający białko kurzeScenariuszy może być dużo. Bez bety tak naprawdę niewiadomo, czy ciąża jest. Mogła być wcześniej kreska fabryczna, mogła być ciąża biochemiczna, mogłobyc wszystko.
Ile jesteś dni po terminie? Bo chyba nie znalazłam odp.
wadliwe bywają pinki, ale płytkowe. Na strumieniowych bardzo rzadko dają błędny wynik.Mam nadzieję że ten dzisiejszy jest wadliwy ,na dwóch testach były dwie słabe kreski na pozostałych nie było widać nawet linii fabrycznej chociaż słyszałam że testy z pink lubią se żarty robić