reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
jeśli jesteś już po terminie miesiączki, to w teori kreska już powinna być solidna, i jeśli była ciąża ro kreska dziś tez powinna być widoczna , ale jeśli dziś nic nie wyszło, obawiam ze mogłaś wyłapać biochem. Najłatwiej byłoby iść na betę i mieć czarno na białym w twoim przypadku.
Ja pójdę na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu no chyba że test źle wykonałam, robiłam tak samo jak zawsze

Scenariuszy może być dużo. Bez bety tak naprawdę niewiadomo, czy ciąża jest. Mogła być wcześniej kreska fabryczna, mogła być ciąża biochemiczna, mogłobyc wszystko.

Ile jesteś dni po terminie? Bo chyba nie znalazłam odp.

Mam nadzieję że ten dzisiejszy jest wadliwy ,na dwóch testach były dwie słabe kreski na pozostałych nie było widać nawet linii fabrycznej chociaż słyszałam że testy z pink lubią se żarty robić

W przypadku przeczących sobie testów warto zrobić betę. Ja na tym nic nie widzę, ale coraz slabsza kreska nie wrozy dobrze... ja mi spadala beta, bo musiala spadać to i kreska byla coraz mniej widoczna...

Ja pójdę na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu no chyba że test źle wykonałam, robiłam tak samo jak zawsze
każda staraczka niestety tak robi. Robi testy i się nakręca, a potem niestety niezawsze jest szczęśliwe zakończenie.
Nie nastawiaj się ze jest ciąża lub ze była ciąża. Bo testy naprawdę są niejednoznaczne i nie wiadomo co się zadziało. Nie warto sobie wmawiać, ze jest ciąża i zarodek się nie przyjął nie mając tej pewności czy wogole się było.

Jeśli się nie udało, to trudno! Kolejny cykl będzie przed tobą i kolejna próba :)

Jeśli nie dostaniesz okresu do czasu bety, to wykonaj ją wtedy, kiedy możesz dla własnego spokoju.

Scenariuszy może być dużo. Bez bety tak naprawdę niewiadomo, czy ciąża jest. Mogła być wcześniej kreska fabryczna, mogła być ciąża biochemiczna, mogłobyc wszystko.

Ile jesteś dni po terminie? Bo chyba nie znalazłam odp.
Ogólnie tak mój okres był 15.07 ale miesiączki są nieregularne ale w każdym miesiącu dostaje okres a w tym tylko 3 dniowe plamienie , noi zauważyłam i siebie śluz przezroczysty przypominający białko kurze

reklama
Mam nadzieję że ten dzisiejszy jest wadliwy ,na dwóch testach były dwie słabe kreski na pozostałych nie było widać nawet linii fabrycznej chociaż słyszałam że testy z pink lubią se żarty robić
wadliwe bywają pinki, ale płytkowe. Na strumieniowych bardzo rzadko dają błędny wynik.

Do góry