kasiaa91
Fanka BB :)
Tyle że po 3 minutach był ciemniejszy i ewidentnie różowynaszczaj na inny, tych za dużo widziałam tu na forum jako fałszywce
To zdjęcie sekundę po wybarwieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle że po 3 minutach był ciemniejszy i ewidentnie różowynaszczaj na inny, tych za dużo widziałam tu na forum jako fałszywce
a była szansa na ciążę? Czy serio to niemożliwe?Tyle że po 3 minutach był ciemniejszy i ewidentnie różowy
No to beta jutroTyle że po 3 minutach był ciemniejszy i ewidentnie różowy
Stawiam na jakieś 14 ale nie monitorowałam bo sie zabezpieczaliśmyile dpo ?
Była pęknięta gumka więc zawsze były - ale to było minimum te 4-5 dni przed owulacją, na niepłodnym śluzie.a była szansa na ciążę? Czy serio to niemożliwe?
białe gacie i spodnie na tyłek i zobaczysz, ze przyjdzie raz dwaNo i u mnie z "sluzotoku" zrobila sie sahara a @ brak dalej. Zrobilam sobie kapiel z ciepla woda i mocze dupe w wannie a noż sie cos rozluzni i zawita w koncu do mnie.
Może jednak owu była z dzień wcześniej. Czasami tak jest, że uda się zajść w ciążę w niespodziewanym momencie i o czasie w jakim się tego nie spodziewamy totalnie. Życie płata nam figle.Była pęknięta gumka więc zawsze były - ale to było minimum te 4-5 dni przed owulacją, na niepłodnym śluzie.
Później się zabezpieczaliśmy dalej prezerwatywą ale nic się z nią nie działo.
nie posiadam nawet takich. Moj zwolnil sie z pracy i jutro do mnie przyjedzie. Przeczysci ;p i jak nie przyjdzie to w srode idziemy razem do gina. Tak bardzo to podnosi na duchubiałe gacie i spodnie na tyłek i zobaczysz, ze przyjdzie raz dwa![]()
No w takim wypadku to trochę lipa jak się ma zakaz…Może jednak owu była z dzień wcześniej. Czasami tak jest, że uda się zajść w ciążę w niespodziewanym momencie i o czasie w jakim się tego nie spodziewamy totalnie. Życie płata nam figle.