Allama
Fanka BB :)
@Martinika też bierzesz leki przy skracającego się szyjce? Ja już mam dość tych wszystkich prochów z rana, witaminy witaminami ale ja nigdy do brania nie byłam wzorowa jak już kupowałam to leżały,ciąża jest wyjątkiem a tu nie dość że od góry to od dołu ...
Ja w szpitalu leżałam a szyjka mi poleciała i tak czy siak nie ma do niej reguły..staram się oszczędzać ile mogę..
Dla mnie największą trauma w tej ciazy jest "aplikacja" luteiny ilekroć mam to zrobić czuje do siebie obrzydzenie, na prawdę marzę o dniu kiedy to zakończę.

Do tego klasycznie witaminy i probiotyk. Sporo tego. Staram się rozdzielić dawki w ciągu dnia, ale ciężko to ogarnąć. Poza tym jeszcze biorę lek na niedoczynność tarczycy. I mam jeszcze leki na serce, ale do brania w awaryjnych sytuacjach.
 Do tego klasycznie witaminy i probiotyk. Sporo tego. Staram się rozdzielić dawki w ciągu dnia, ale ciężko to ogarnąć. Poza tym jeszcze biorę lek na niedoczynność tarczycy. I mam jeszcze leki na serce, ale do brania w awaryjnych sytuacjach.  

super to wytłumaczyłaś
 super to wytłumaczyłaś 
 moze bedzie jakąś inspiracja bo ja się nie mogę zdecydować
 moze bedzie jakąś inspiracja bo ja się nie mogę zdecydować (oczywiście mój partner tak samo).
 (oczywiście mój partner tak samo).