Madame JS
Fanka BB :)
W sumie jeśli mnie zdarzy się ciąża, to ona nie będzie związana z seksem...Ale że niepokalane poczęcie czy jak?![]()

Mój mąż tam trochę będzie miał namiastkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie jeśli mnie zdarzy się ciąża, to ona nie będzie związana z seksem...Ale że niepokalane poczęcie czy jak?![]()
Może chodziło o objaw Chadwickaa coś na temat „spuchniętej i sinej pochwy” powiedział? Czy dziś już było ok?
szanuję dystansW sumie jeśli mnie zdarzy się ciąża, to ona nie będzie związana z seksem...
Mój mąż tam trochę będzie miał namiastkęw postaci DIY, ale dla mnie zero seksu...
![]()
Hmm no może jestem ślepa, ale ja tam nic nie widzę
Wow. No nie wiem co Ci powiedzieć![]()
Tylko ta wartość taka bidnato Twoje dziecko tam walczyProga masz super, a beta rośnie więc wszystko jest ok, ale faktycznie niskie wartości bety, ale może akurat zdrowa ciąża tylko powoli się rozkręca
![]()
Może za kolejne dwa dni wystrzeli i wszystkie nas zaskoczy. Trzymamy mocno kciukiTylko ta wartość taka bidna![]()
nic nie powiedzial ale mowi ze faktycznie jest.a coś na temat „spuchniętej i sinej pochwy” powiedział? Czy dziś już było ok?
nic nie powiedzial. Jak zapytalam usmiechnal sie i powiedzial co ma byc to bedzie.Tak więc kiedy stwierdził, że była owulacja? Bo po czymś musiał to wywnioskować.
dziwnie to brzmi szczerze mówiąc. Dziwny lekarznic nie powiedzial. Jak zapytalam usmiechnal sie i powiedzial co ma byc to bedzie.