reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Tak zbadal mnie na fotelu. Pobrał wymaz do cytologii. Zrobił dziwną minę i grzecznie zaprosil.na usg. Tam powiedzial ze narazie nic nie widzi. Kazal wlozyc piesci pod posladki i skierował glowice w prawy jajnik i powiedzial "O" jak zapytalam co sie stalo i co widzi. To powiedzial ze.nic takiego.
To moze podejrzewa cp, mi lekarz tez kazał uniesc miednice w gorę by wygodniej obejrzeć jajniki. Nie chcialam tego pisac, zeby nie straszyc Cię, ale beta faktycznie coś podpowie.

reklama
Oo to trzymam kciuki! To pierwsze Wasze podejście?
Dzięki! Tak...
Mamy powtórne badanie nasienia w październiku, ale to już raczej niczego nie zmieni. Zdecydowaliśmy się podchodzić do ivf w Czechach, więc najpewniej pierwsze podejście będzie listopad/grudzień. Na pewno zdecydujemy się na badanie zarodków przed transferem no i chyba dwa zarodki na raz. No i na ten moment to tyle z planów..
To już całkiem nieźle :-) Powodzenia!

To moze podejrzewa cp, mi lekarz tez kazał uniesc miednice w gorę by wygodniej obejrzeć jajniki. Nie chcialam tego pisac, zeby nie straszyc Cię, ale beta faktycznie coś podpowie.
ale co pozamaciczna nie wychodzilaby w testach ? Chyba nie mozliwe ? I dlaczego mi tego nie powiedział ? Powiedzial "o" przy prawym jajniku a ciagnie mnie z lewej strony tak naprawde.

reklama
Do góry