reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry:tak:

Trochę mnie nie było ale pomału jakoś nadrobię:tak::-D

Pogoda nam nie dopisała przez cały długi weekend padał deszcz więc nawet nie było jak wyjść na spacerek czy grilla urządzić ale spędziliśmy ten czas w miłym towarzystwie bo drugiego na urodzinkach synka mojej kumpeli potem pojechaliśmy do moich rodziców a wczoraj na imprezkę imieninową do bratowej :tak::tak:
Amanda była bardzo grzeczna i o dziwo nocki były bez płaczu i może z raz się obudziła na amciu:tak::tak::tak:..... widać że klimat jej służył :-D:laugh2::-p

wolne sie skończyło i słoneczko zaświeciło......jak na złość :crazy:

Madźka,ja powklejałam trunki na moje 2500 posta i tam z piwem była taka blondi z warkoczami;-):laugh2::laugh2:,ale teraz to tylko czerwone x widac:no::angry::angry:.
:dry::dry::-D:-D:-D:-D:rofl2:
a z dentystą to niezły wałek:baffled: co tam siejesz Lachona?

Aluśka to w sumie milusio wam minął majowy i fajnie, że Amandzia grzeczniutka:tak:
Ja sie zastrzelę:-(następne sie na spotkanie umawiają a ja jak ta sierota sama w tej Łodzi:angry::angry::dry:
jedno pranie za mna została jeszcze pościel i sciery ale to po spacerku. teraz lecę pod prysznic, karmić pasibrzucha i myk na spacer:tak::tak:ale zerkam jeszcze:blink::-D

Cześć Laski melduję się po weekendzie.
Wszystkiego dzieciecego dla Lolka
Zdjęcias mam i dzieci super a lew straszny:szok::szok::tak::tak::-D
MNarta szkoda,że nie zrobiłaś zdjęcia tej miny no mogłabyć fajna:tak::tak::tak:;-)
A mi przybył nowy domownik,brta zwiał z domu i się u mnie zameldował no ciekawm co z tego wyjdzie,Staś wyczuł,że jest tylko jedno łóżko w takim wypadku wolne więc w nocy płacz i do nas m. do pracy nie wyspany a ja padam,na szczęście Maluduś śpi.
Tęściowa doprowadziła mnie do ostateczności i modlę się o przeziębienie dla Stasia na 30 czerwcabo na żadne wczsy już nie chcę jechać,mogę jechać w drugim tygodniu jak ich już nie będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fotki, zoo, Chorzów, 4 maja 2008 :-):

Bogna próbuje zrobić zdjęcie Oiwce:

Paweł dokarmia słonia:

Oliwka i 3 małpki :-D:

Buba na policzku :-:)

Martyna fajskie fotki:tak::tak:tę jedna to z wybiegu robiłas czy jak takie malownicze wiadro i żarcie zwierzatkowe widać:-D:-Dmiałyście mi z Bodzią gołąbka zostawić i coooooooo:dry::crazy:;-)

reklama
Do góry