reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Już oczami wyobraźni widzę tego spoko ordynatora, który przy badaniu mówi:
„No pani Acetylocholino, jestem rozczarowany pani postawą. Liczyłem, ze oprócz ultrasonografu żadnego penisa pani nie wepchnie. Jednak wyłączymy pani internet.”
A ja mu na to ***** PANIE ORDYNATORZE BLAGAM, PROSZE NIE WYŁĄCZAC! JESZCZE NIE ZDAZYLAM PRZECZYTAC WSZYSTKICH MOŻLIWYCH WĄTKÓW O CIĄŻY POZAMACICZNEJ, PRAWIDLOWEJ, GRUBOSCI ENDOMETRIUM I PRZYROŚCIE BHCG.. NIEEEE BLAGAAAAAAM 🤣🤣🤣

reklama
A ja dziś pierwszy dzień bez okresu, cały dzień jakoś dziwnie mnie brzuch bolał, od południa czułam się jakoś niesamowicie mokra 😂🤷‍♀️, jakieś wrażliwe cycki😂🙈, niby płodne za 3 dni 🤷‍♀️, ale za to po trzonowaniu ból brzucha przeszedł 😂🙈. Jestem ciekawa jak ten cykl bd wyglądał 😂. Bo ostatnio to cykle 34, 29, 32, 26🙈 mają swój świat. Więc niby po średniej powinna być owu 22🙈 o ile już postanowi przyjść 😂.

Myśle ze każdy facet się stresuje przed tym badaniem, ale nie taki diabeł straszny. Wchodzi się, robi się co trzeba bez dokładania do tego ideologii i wychodzi.
My jesteśmy wierzący i małż miał pewne obiekcje ideologiczne poza "jak to, mam sobie zwalić sam w pokoju?!". Zapytaliśmy i nasz zaufany ksiądz wyjaśnił, że jeśli to jest na cele medyczne/diagnostyczne, to nie ma znamion grzechu. Wrzucam info, gdyby komuś miało pomóc w przekonaniu lubego ;)

reklama
My jesteśmy wierzący i małż miał pewne obiekcje ideologiczne poza "jak to, mam sobie zwalić sam w pokoju?!". Zapytaliśmy i nasz zaufany ksiądz wyjaśnił, że jeśli to jest na cele medyczne/diagnostyczne, to nie ma znamion grzechu. Wrzucam info, gdyby komuś miało pomóc w przekonaniu lubego ;)
Tez jestem wierząca, ale na podobne obiekcje bym nie wpadła ;)

Do góry