reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja mam fajną teściową, grzeczną, nie wpierdala się ale... Z uwagi, że jest panikarą a siostry mojego męża to naczelne plotkary to sprzedaliśmy im bajkę, że jestem w szpitalu bo muszą mi dobrać leki na tarczycę itp.. Bo zanim wyszłabym ze szpitala to byłabym już uśmiercona w mieście, bezpłodna i niepełnosprawna🤣 a teściowa nakurwiałaby telefonami 348 razy dziennie 🤯 Nie mówiąc już że nawet nie wiedzą w jaki sposób staramy się o dziecko tzn stymulacja bo by chyba je wyjebalo z kierpców 🤣 wiecie takie stare wiejskie podejście "kiedyś się zachodziło w ciążę normalnie i każdy ma po 3 zdrowych dzieci to i Wam się uda" blaaaa blaaaa blaaaaaaaaa🤮
My mamy deal, że nie powiemy żadnym rodzicom jak dojdzie do inseminacji albo in vitro, bo moi rodzice w ogóle nie widzą potrzeby takich zabiegów, a małżowi rodzice są właśnie trybem panikarzy :D Po co dolewać oliwy do ognia...

reklama
Ja mam delikatny brązowy śluz wczoraj i dzisiaj, ale podobnie miałam przy bezowulacyjnym cyklu przed okresem. Ale jest cichutki głosik, że może implantacyjne, bo jakieś 10-11 dpo :p Wiem, wiem...
Tez dzisiaj rano mialam wlasnie delikatnie plamienie, zauważyłam na papierze. Test negatywny, popoludniu jade na imprezę firmowa i sie bije z myślami pic czy nie pic alko

My mamy deal, że nie powiemy żadnym rodzicom jak dojdzie do inseminacji albo in vitro, bo moi rodzice w ogóle nie widzą potrzeby takich zabiegów, a małżowi rodzice są właśnie trybem panikarzy :D Po co dolewać oliwy do ognia...
I bardzo dobrze.. My też jak się uda to powiem dopiero w 3 miesiącu.. Jak będę pewna, że ta ciąża jest, w macicy, bije serce, i się dobrze rozwija

I bardzo dobrze.. My też jak się uda to powiem dopiero w 3 miesiącu.. Jak będę pewna, że ta ciąża jest, w macicy, bije serce, i się dobrze rozwija
Ja tak długo nie wytrzymam, bo moja mama-szpieg się na bank skapuje :p Ale poczekam chociaż do potwierdzenia przez ginekologa, że siedzi dobrze i rośnie.

ja w kolejnym cyklu muszę iść w drugim dniu cyklu, żeby zobaczyć, czy mam nadal torbiel, żebym niepotrzebnie nie pompowala jej aromekiem. Czy w 2 dc ta torbiel już zniknie? Wie ktoś coś?
Czysto teoretycznie zwykle się wchłania w czasie miesiączki. Czasem u niektórych potrzebne są 2-3 cykle.

Ale skoro masz przyjść w 2 dniu cyklu to lekarz pewnie zakłada, że się wchłonie i chce go potwierdzić :-).

reklama
Do góry