reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też jestem:-D Tylko notki na blogasi dodawałam:tak: Idę zupkę sobie zapodac, mała śpi. Znów będą problemy ze wstaniem do przedszkola:dry:

reklama
Martusiu, pamięć Cię nie zawodzi - mieliśmy kupować zmywarkę, ale kupiliśmy auto i mój małż powiedział, że niestety, jeszcze trochę na tę cudowną rzecz muszę poczekać, może w przyszłym miesiącu :tak:. Ale mam nadzieję, że używając mojego uroku osobistego i kilku sztuczek dodatkowych uda mi się go namówić na to szybciej :-D
ja tez czekam na ten cud techniki z utęsknieniem, nawet mam kskę odłożona. Tylko u nas to sie wiąże z generalnym remontem kuchni, a co za tym idzie muszę się wynieśc z domu z dzieciarnią:dry: Niestety u mamy siedzi teraz siorka i jak bym tam zakotwiczyła to chyba by my się we trzy pozabijały:dry: Pozostaje czekac aż Adriano zakończy przedszkole i wyruszymy na wiochę do cioci:-D Do tej chwili mam zmywarkę model sikoreczka79

Oj, Sikoreczka, u nas też trochę trzeba będzie poprzestawiać kuchnię, ale na szczęście obejdzie się bez remontu (no bo jakby nie patrzeć remontowaliśmy całe mieszkanie 1,5 roku temu ;-)). Ale musimy przepiłować blat, wywyalić jedną szafkę (z szufladami, które ze względu na Oliwkę i tak są puste). Lodówka też musi polecieć w inne miejsce. I jedna wisząca szafka już nie będzie mogła wisieć, chyba że w innym miejscu. Takie tam troszkę większe przemeblowanie. Czasem żałujemy że od razu jak kupowaliśmy meble do kuchni nie kupiliśmy zmywarki, no ale bywa.
A wiecie co, Oliwka wczoraj w ciągu dnia nie spała ani minutki :no:. Myśleliśmy że wieczorem szybko odpadnie, a ona wojowała do 22 :szok:. Skąd ta energia, no skąd??
A teraz już się obudziła :sorry2:
Idę więc szybko poczesać włoski, nakremować buźkę mą piękną i zaraz do Was wracam :tak:

No to też troszkę roboty będziecie mieli Martynko. U nas to trzeba zrobic wszystko: podłogi, sufity, ściany no i meble:baffled: Mam tylko nadzieję że kaski nam starczy:sorry2:

Iwonko, już teraz współczuję...Pamiętam nasz remont...Brrrrr...:baffled:. A zaczęliśmy go robić jak byłam pod koniec 7 miesiąca ciąży, skończył się jak Oliwka miała 2 miesiące :dry:. Masakra... Oczywiście, jak już się Oliwka urodziła - zrobiliśmy ewakuację do mojej ciotki ;-), bo całe mieszkanie było zasyfione, pełno kurzu, pyłu, narzędzi, resztek paneli, płytek...Tragedia... No i oczywiście, jak to z nami bywa - najpierw było malowanie wszystkich ścian a później stwierdziliśmy, że powymieniamy drzwi...Nie muszę chyba pisać, jak te pomalowane ściany wyglądały :no::sorry2:
Na razie mam dość remontów wszelakich...Poza tym powiedziałam mojemu małżowi, że mi to się marzy mały domek z ogrodem, na obrzeżach miasta. I zamiast remontów wolę nowy dom :-D

Och też by mi się taki domek marzył:tak::-D Ale narazie muszę sie zadowolic tym co mam i dostosowac mieszkanko do moich potrzeb;-) Tylko mi troszkę zal że mali mają jeden pokój bo widzę jak zaczynają się kłócic:-(

reklama
Do góry