reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My za pół godzinki idziemy na spacerek :tak:. Obżarłam się gołąbkami i krupnikiem :no:, ledwo się ruszam :sorry2:
Oliwka też wcisnęła michę krupniku, trochę gołebia ode mnie. A później nawaliła w pampka :-D. Więc od razu ubrałam ją w ciuszki na spacer ;-)
Od wczoraj dochodzę do wniosku, że nie mam w co się ubrać :no:. Masakra. Ciepło się zrobiło a ja nie mam co na siebie włożyć:no:. I to nie jest to, że mam za dużo ciuchów i nie wiem co wybrać, po prostu nie mam nic :no:. Podjęłam więc męską decyzję :laugh2: - większą część wypłaty przeznaczę na zakupy dla siebie :tak:. Należy mi się w końcu, prawda?? Dzisiaj np. chciałam ubrać białe spodnie, ale nie mam co założyć na górę :baffled:. I chcąc nie chcąc muszę czekać aż mi czarne gacie wyschną, bo cała reszta spodni w praniu.

reklama
Bodzia, dziekoowa za płytkę z fotkami :tak: Buziaczek espeszjali for ju ;-)
Idę gatki prasować i je na doopkę zaciągnąć, bo idziemy już pa pa :tak:

Do później Lachonki :-)

Wybaczcie że Was tak zaniedbuje:sorry2:

Nockę mieliśmy całkiem niezłą Amanda zrobiła pobudkę dwa razy o 1.00 i o 5.30:tak:
a wczoraj byłam na aerobiku na siewnej z kobitkami z forum regionalnego było bardzo fajnie i już czuję skutki (mam zakwasy na d..pie:laugh2::laugh2::laugh2:)

Pozdrowienia z Krakowa!
Meg super foteczka:tak::tak:
Marta świetne foteczki z komunii
Tak się zmieniał Lol

Zaraz po urodzeniu:tak:4.11.2006

Ma pół roczku. 4.05.2007:-D

Roczek 4.11.2007

1,5 roczku, 4.05.2008:tak:
Jaki wyspany z rana:sorry2::sorry2:
Bodzia przystojniak z Karolka jak a lala:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla Karolka
Dużo, zdrówka, szczęścia
i słodyczy spóźniona
auśka życzy:tak::-D
19bp5.gif

A co do pocałunków...No to owszem, były... A oto dowód :

Bodzia a nic na temat lwa nie napisałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D?? A raczej na temat Pawła i lwa :rofl2::laugh2:
ale słodki pocałunek :-D:-D:-D
To mi Bodzia na GG napisała:Pan Paweł włożył łape do kaltki i klepnął lwa w dupe,żeby się obudził, obie z Martyną prawie zawału dostałyśmy.
Bodzia gratki dla małża za odwagę:-):-):-)
Bo wiecie co, lew smacznie spał, a co to za radocha robić fotki jak lew śpi, to Paweł chciał go obudzić. Najpierw rzucał małymi kamyczkami albo kawałkami ziemi, a jak lew nie zareagował to go klepnął...A lew jak się nie zerwał, jak nie ryknął...:szok: Bodzia blada, ja blada... Serce w gardle... No masakra, myślałam, że naprawdę na zawał zjadę :szok: Ale męża Bogna ma dzielnego :-D
też bym zawału dostała:szok::szok::szok:
Aluśka,koffana,czy masz jakieś plany na czwartek tak do południa?
Marta do południa mam wolne jedyny plan wyjść na spacerek:tak:
a na 17 wybieram się na aerobik

Jezdem ale jakoby Was żadnej:dry::no::no:Sikoreczka ale suwaczka masz:szok::szok:a bioderkami jak trząchasz:szok::-D:-DBodzia a Ty herbatki gorącej popij na brzucha i sucharka na deser:sorry2:
My dzisiaj zafundowaliśmy sobie długaaaaśny spacer - odwiedziliśmy z Szymkiem tatę w pracy, zrobiliśmy zakupy na ryneczku. ze 4 godziny nas nie było. nogi mnie bolą jak cholera a młodzieniec śpi:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Normalnie trzymacie,bo zatłukę.:angry::angry::wściekła/y:.Ja mu dam rower,2 razy przejechał sam przez jezdnię rowerem :no:i spacer się skończył a rower wylądował na tydzień w piwnicy,na komputer też karę ma.

Stare wróci późno,bo pojechał do szefa rozmówic się z robotą,chamidło nie płaci dostawcom za materiały i przestoje w robocie są,a tak wogóle to mój był do 1-go maja na urlopie bezpłatnym a do pracy chodził i przynosił po 200-250zł/tydzień.
Ma możliwośc wyjechac do W-wy i na niedzielę by tylko wracał,ale kasiorka 150zł/dzień

Jutro z gazetą DZIENNIK POLSKA EUROPA ŚWIAT jest płytka edukacyjna dla dzieci z Aidem Media,postacie z bajek(Reksio,Bolek i Lolek,Koziołek Matołek) uczą liczenia,literek,kolorów,angielskiego.Cena gazety z płytką 5,99

Sikoreczka ale suwaczka masz:szok::szok:a bioderkami jak trząchasz:szok::-D:-D
My dzisiaj zafundowaliśmy sobie długaaaaśny spacer - odwiedziliśmy z Szymkiem tatę w pracy, zrobiliśmy zakupy na ryneczku. ze 4 godziny nas nie było. nogi mnie bolą jak cholera a młodzieniec śpi:tak:
no ja tu tak wyginam śmiało ciało i już myślałam że nikt nie zauważył:dry::laugh2: No wy to mieliście super spacerek:tak:
My byliśmy troszkę na placu zabaw, ale trzeba było szybko wracac. Adrianek wyszedł z przedszkola troszkę spocony a na dworku wiatrzychoooooo:baffled:

reklama
Do góry