reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny z Warszawy (i nie tylko) widziałyście to? 😱
Screenshot_2022-09-21-21-09-36-840_com.facebook.katana.jpg

To ja jak czekałam na łyżeczkowanie leżałam na sali z kobietą, która po narkozie miała pretensje do pielęgniarek, że nie leciała muzyka w trakcie zabiegu i ciągle powtarzała : ja nic nie spałam, nie spałam (tak jak alkoholik mówi : ja nic nie piłam) 😄 i rano nic nie pamiętała co mówiła. Potem wzięli mnie na zabieg i jak jechałam już do swojej sali to pamietam jak powiedziałam "faktycznie nie było muzyki" 😄
Leeeeeeeeeeeeeżę😆😆😆😆😆

Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.
Tu mnie tylko dziwi, że miała dwa miesiące przerwy w badaniach.

Ty na pewno chodzisz częściej i masz wszystko pod kontrolą ♥️ nie chciałam wzbudzić w Tobie złych emocji :(

reklama
Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.
Tu mnie tylko dziwi, że miała dwa miesiące przerwy w badaniach.

Ty na pewno chodzisz częściej i masz wszystko pod kontrolą ♥️ nie chciałam wzbudzić w Tobie złych emocji :(
Bo chyba prowadziła na nfz. Albo nie miała kasy. Ukrainka. Różnie bywa ...

Do góry