Owulacja
Fanka BB :)
Przecież zostałam poprawionaPies na schodach…! a ja się głowię czemu wyszedł mi Trząn..bo bążur
tak przynajmniej ja bym powiedziała
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież zostałam poprawionaPies na schodach…! a ja się głowię czemu wyszedł mi Trząn..bo bążur
tak przynajmniej ja bym powiedziała
![]()
e tam, nie boli, dwa ukłucia i po sprawieO jak boli![]()
![]()
W sumie trzą tak bardziej po francusku zalatujePrzecież zostałam poprawiona![]()
Le Trzą Les TrząsW sumie trzą tak bardziej po francusku zalatuje![]()
Obłęd.. lekarze się dziwią, że laski są przewrażliwione, zadają dużo pytań, chcą robić dużo badań.. No ale jak! Jak takie rzeczy się dzieją to jak nie być ostrożnym i przewrażliwionym na swoim punkcie..
LeeeeeeeeeeeeeżęTo ja jak czekałam na łyżeczkowanie leżałam na sali z kobietą, która po narkozie miała pretensje do pielęgniarek, że nie leciała muzyka w trakcie zabiegu i ciągle powtarzała : ja nic nie spałam, nie spałam (tak jak alkoholik mówi : ja nic nie piłam)i rano nic nie pamiętała co mówiła. Potem wzięli mnie na zabieg i jak jechałam już do swojej sali to pamietam jak powiedziałam "faktycznie nie było muzyki"
![]()
Niedobrze mi
Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.Niedobrze mi(
Bo chyba prowadziła na nfz. Albo nie miała kasy. Ukrainka. Różnie bywa ...Ja ryczalam jak oglądałam ten wcześniej tu wspomniany reportaż (i ryczę na samą myśl) a w to nawet nie weszłam.
Tu mnie tylko dziwi, że miała dwa miesiące przerwy w badaniach.
Ty na pewno chodzisz częściej i masz wszystko pod kontroląnie chciałam wzbudzić w Tobie złych emocji
![]()