LadyCaro
Fanka BB :)
Teraz na moni to do takiego, ktory ma wolny termin po poludniudo jakiego lekarza chodzisz w Warszawie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz na moni to do takiego, ktory ma wolny termin po poludniudo jakiego lekarza chodzisz w Warszawie?
O widzisz, super@lady_in_blue dziękuję! Sprowokowałaś mnie, żeby powtórzyć ten progesteron. Tamten był badany w 22dc co było tydzień temu, więc dziś idealnie po 7 dniach i jest 17,8. Czyli jednak owulacja była, tylko opóźniona. Teraz ciekawe co się z tego wyklaruje, bo jeśli trafiliśmy to "złotym strzałem"![]()
O widzisz, super
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-).
No Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśniTrzymam kciukidajesz mi nadzieje, bo ja tez dzisiaj jakoś posmutniałam, gdy zobaczyłam ten wynik mojego proga. Jutro mam umówiony telefon z moim ginem, poproszę o skierowanie na usg i na proga, żeby go powtórzyć za kilka dni, jak nie, to niestety cykl bezowulacyjny i historia zatacza koło..
Mam nadziejeNo Twoje 0.18 brzmi jakby jeszcze się owulka nie zbliżała ale na USG na pewno będzie wszystko widać i wszystko rozjaśnimoże coś sobie pomału rośnie i dopiero będzie kiełkować :-)
Zdziwi się doktorek jak go spotkam następnym razemO widzisz, super
Właśnie dlatego takie wróżby ze statystycznego cyklu kobiety są bez sensu i dlatego mnie zdziwiło, że tak Ci kazał zbadać ginekolog. Ty się zasmuciłaś i spisałaś swoją owulację na straty a może jednak będą z tego dzieci ;-).
to może one faktycznie późno pękają?
Jeśli ta informacje odkryjesz po 2 latach, bo wcześniej nie chodziłas na moni jak należy, to pojadę do Ciebie i Ci walne normalnie![]()
Ja 4 dni do okresu (albo testu) i też dzisiaj na wieczór jakiś brązowy glut przy sikaniuDziewczyny 22 dc a ja od soboty plamie, nie ciagle ale jednak przy siku cos brązowego leci, w sobotę śluz zabarwiony na brązowoIde jutro tak czy siak do lekarza bo w następnym cyklu stymulację mam i chciał mnie zobaczyć przed @
Myślicie ze zbliża mi się @ ? Czy cos hormony szaleje