Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w sumie to i doidy było, b.box i butelka ale efekt taki sam, jeszcze się śmieje jak wypluwa tą wodę więc moze on myśli że to zabawa, nie mam juz pomysłówA moze spróbuj innej butelki, kubka? My mamy kubek doidy, butelkę najpierw ze smoczkiem poznien ze słomką.
czyli jest nadzieja, ze to sie zmieni u nasMój synek jak zaczynał pić z kubka, to mu się pojawiło wypluwanie i bawienie się wodą. Trwało kilka miesięcy, ale na rok już na pewno pił normalnie. Córka natomiast odkryła wypluwanie, fascynowała się tym 2-3 dni i pije wodę normalnie.
Także myślę, że to zależy od dziecka, jak się szybko nauczy pić wodę.
Yhym, pytaj pediatrę i położną, to daleko zajdzieszWczoraj zapytałam o to pediatrę, ale w odpowiedzi usłyszałam, ze moze woda jest dla niego jeszcze za rzadka i dlatego pluje, hmmm ale przecież mleko też jest rzadkie i je pije chetnie![]()
haha wiem wiem, zawsze na jakiekolwiek pytania zwiazane z rozszerzeniem diety itp są genialne odpowiedziYhym, pytaj pediatrę i położną, to daleko zajdziesz![]()