lady_in_blue
Fanka BB :)
I próby wątrobowe, ewentualnie ddimery jak starczy hajsuZ najważniejszych to chyba RTG płuc, ale to za chwile (ja chorowałam we wrześniu, a tez jeszcze nie robiłam)
Morfologię, OB i CRP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I próby wątrobowe, ewentualnie ddimery jak starczy hajsuZ najważniejszych to chyba RTG płuc, ale to za chwile (ja chorowałam we wrześniu, a tez jeszcze nie robiłam)
Morfologię, OB i CRP
I próby wątrobowe, ewentualnie ddimery jak starczy hajsu
Na pewno krzepliwość. Ja się tego najbardziej boję.BTW ktoś orientuje się co zbadać po covidzie? Mam na myśli morfologie
Jak PZU płaci to zrob jeszcze kreatyninę i sód i potasPZU płaci![]()
PZU płaci![]()
I witaminę D!Jak PZU płaci to zrob jeszcze kreatyninę i sód i potas
Obecny COVID tak mocno nie siada na płuca.Z najważniejszych to chyba RTG płuc, ale to za chwile (ja chorowałam we wrześniu, a tez jeszcze nie robiłam)
Morfologię, OB i CRP
I witaminę D!![]()
Moja przyjaciolka jest elektroradiologiem i to, co się naoglądała tych rtg po covidzie, twierdzi, ze zdecydowanie warto zrobić i w ogóle jest to badanie, które powinno się robić profilaktycznie co rok, wiec jak ktoś ostatnio nie robił, to po covidzie idealna okazjaObecny COVID tak mocno nie siada na płuca.
Wirus jest po tak wielokrotnej replikacji, że jest mocno osłabiony.
Znaczy to ni mniej, ni więcej tyle, że jest mniej zjadliwy, ale bardziej zaraźliwy.
Nadal musisz mu kanapki skrapiać bo bidulka nie będzie żadnych leków i supli łykaćWit D to muszę Staremu zbadać żeby wiedzieć czy te moje kanapki z vigantolem cos mu dały![]()
Trust me. I’m biotechnologistObecny COVID tak mocno nie siada na płuca.
Wirus jest po tak wielokrotnej replikacji, że jest mocno osłabiony.
Znaczy to ni mniej, ni więcej tyle, że jest mniej zjadliwy, ale bardziej zaraźliwy.
No ok, ale to po pierwszej i drugiej fali.Moja przyjaciolka jest elektroradiologiem i to, co się naoglądała tych rtg po covidzie, twierdzi, ze zdecydowanie warto zrobić i w ogóle jest to badanie, które powinno się robić profilaktycznie co rok, wiec jak ktoś ostatnio nie robił, to po covidzie idealna okazja![]()