królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja korzystam z kalkulatora i zmieniam celcjusza na far..... przepraszam wymówić latwiej niz pisaćA mam pytanie, już kiedyś próbowałam i nie mogłam zmienić w premom tych stopni F na °C ... Jak to zmienić![]()
Ja korzystam z kalkulatora i zmieniam celcjusza na far..... przepraszam wymówić latwiej niz pisać![]()
najpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenieA mam pytanie, już kiedyś próbowałam i nie mogłam zmienić w premom tych stopni F na °C ... Jak to zmienić![]()
Czyli nie da się tam zmienić
Muszę i ja tak zrobi jak Ty...
najpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenie
O żesz, a ja wymieniam i wymieniamnajpierw w lewym górnym roku klikasz na ikonkę konta, później w prawym górnym rogu na ikonkę ustawień i później zmieniasz jednostki tak jak na screenie
Myślę, że jak zmienisz jednostki, to poprzednie wartości też Ci aplikacja przeliczy na stopnie Celsjusza. Chyba, że się już tak polubiłaś z tym kalkulatoremO żesz, a ja wymieniam i wymieniam
No nic do konca cyklu już dociagnę tak![]()
Oki próbujeMyślę, że jak zmienisz jednostki, to poprzednie wartości też Ci aplikacja przeliczy na stopnie Celsjusza. Chyba, że się już tak polubiłaś z tym kalkulatorem![]()