Wezu
Fanka BB :)
No widzisz, a ja mam w pochwie bez choroby stan podgorączkowyFajnie ja mam 36,67 i jestem chora i po owulacji teoretycznie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz, a ja mam w pochwie bez choroby stan podgorączkowyFajnie ja mam 36,67 i jestem chora i po owulacji teoretycznie![]()
Ej, a przy Covidzie to niektórzy stygną a nie gorączkująFajnie ja mam 36,67 i jestem chora i po owulacji teoretycznie![]()
Dzień dobry w niedzielęteż miałam kilka podejść do mierzenia temperatury, ale jednak te wymagania czasowe są dla mnie nie do przejścia, ustawiałam sobie budzik na mierzenie z planem, żeby później iść dalej spać i albo przez godzinę leżałam w jakimś półśnie i nie mogłam się zmusić do sięgnięcia po termometr albo w ogóle zaczynało mi się śnić, że już zmierzyłam i dopiero jak wstałam to do mnie docierało że jednak niestety nie
więc teraz jak już mierzę, to w przedziale czasowym 7-9 i nie codziennie i wartość diagnostyczna moich wykresów jest mizerna.
Ej, a przy Covidzie to niektórzy stygną a nie gorączkująwięc ciężko powiedzieć jaką ten pomiar ma wartość
Mi za to pomiar dziś wszedł za mocno, bo się obudziłam o tej 3… ale ogólnie ja nie mam problemów żeby zasnąć, jedyne czego się obawiałam, że nie będę się budzić na pomiar ale jest ok.Dzień dobry w niedzielęteż miałam kilka podejść do mierzenia temperatury, ale jednak te wymagania czasowe są dla mnie nie do przejścia, ustawiałam sobie budzik na mierzenie z planem, żeby później iść dalej spać i albo przez godzinę leżałam w jakimś półśnie i nie mogłam się zmusić do sięgnięcia po termometr albo w ogóle zaczynało mi się śnić, że już zmierzyłam i dopiero jak wstałam to do mnie docierało że jednak niestety nie
więc teraz jak już mierzę, to w przedziale czasowym 7-9 i nie codziennie i wartość diagnostyczna moich wykresów jest mizerna.
Ej, a przy Covidzie to niektórzy stygną a nie gorączkująwięc ciężko powiedzieć jaką ten pomiar ma wartość
Pęta kiełbasy?! Zaintrygowało mnie toJa właśnie obudziłam się jakoś ok. 7, ale potem zasnęłam. Śniło mi się, że byłam na jakiejś wycieczce z moją babcią i wpadłam na mojego byłego... nienawidzę takich snów. Był ubrany na różowo, tak jak moja babcia, i zacieszali się, że tak się zgrali.
A potem śniła mi się nowa, wyremontowana łazienka mojej mamy (prace jeszcze trwają), a w domu jakiś wielki zjazd rodzinny, i czyjeś dziecko postanowiło sprawdzić, czy wielkie pęta kiełbasy zmieszczą się w toalecie... Wszyscy uważali, że to świetny pomysł, i uznali, że się spinam, bo mi się on nie podoba. Takie są moje sny.
My obejrzeliśmy 3 odcinkiZaczęłam właśnie wczoraj oglądać, ale nie wytrwałam zbyt długo... Ale zapowiada się b.dobrze!
Ej! Jak tam bobasek w macicy?!