Intasek
Fanka BB :)
20 tydzień i jak już tutaj pisałam będzie dziewczynkaKtóry to będzie tydzień? Znacie już płeć?
Ja mam 24.10 ... Będzie dziewczynka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 tydzień i jak już tutaj pisałam będzie dziewczynkaKtóry to będzie tydzień? Znacie już płeć?
Ja mam 24.10 ... Będzie dziewczynka![]()
Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasnoHej
MIło,że dołączyłaś. Z tym brzuchem to naprawdę nie śpiesz się. Jeszcze będziesz czekała aż znowu będziesz miałą wklęsły.
Ja też 19 tydzień i uwierz mi brzuch już mam spory, typowo ciążowy i jest mi zwyczajnie bardzo ciężko. A tu jeszcze połowa ciąży przede mną.
Taaakkk, ja też mam tak ze spodniami, generalnie nic mi nie pasuje... A jak Wasze samopoczucie? U mnie pierwszy trymestr dał mi popalić a teraz jest znacznie lepiej.Ja tez rozpoczęłam 19 TC i do tej pory praktycznie nie miałam brzuszka, a teraz to codziennie czuje i widzę jak rośnie w oczach. Do tego stopnia, że pracując zdalnie i spędzając sporo czasu na siedząco czuje lekki dyskomfort jak się przez dłuższą chwilę nie rozprostuje. Teraz też jestem na takim etapie, że spodnie ciążowe jeszcze mi spadają, a w zwykłych już mi ciasnonajgorzej
U mnie połówkowe zaplanowane na 2.11 i już wiemy że będzie chłopak![]()
Nasza kruszynka ostatnio podczas USG ziewała i na zdjęciach wygląda jakby śpiewałaU nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego
mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać
![]()
Daj znać po badaniachJa dzisiaj mam 20+1, jutro mamy połówkowe, termin na 1.03
Edit: u nas będzie dziewczyna![]()
Usg mam na 11.15 ale jestem cala w nerwach, zaraz wyjezdzam do kliniki. Boje się... niby czuje ruchy ale bardzo się boję tej wizytyDaj znać po badaniach![]()
Kochana bd dobrzeUsg mam na 11.15 ale jestem cala w nerwach, zaraz wyjezdzam do kliniki. Boje się... niby czuje ruchy ale bardzo się boję tej wizyty
Ja połówkowe dopiero w połowie listopada mam więc jeszcze miesiąc.Właśnie też go wyczytałam dlatego nie spodziewam się szybko "słodkich" kopniaków... A miałyście już połówkowe?
My też nie wiemy kto tam mieszka w brzuszkuU nas połówkowe dopiero 9.11, bo termin na 20.03ale przed polowkowym czeka nas jeszcze wizyta u lekarza prowadzącego
mamy nadzieje poznać wreszcie płeć, bo nasz bobas to wstydzioch i nie chciał do tej pory pokazać
![]()