Błondziorno, co tu się dzisiaj dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to może krechy piździechy?Króciutko. Bez pitu pitu![]()
Jakoś w wakacje jechałam na weekend do Warszawy akurat w dzień kiedy mialam podać ovitrelle i dzwoniłam do ginki zapytać czy mogę podać dzień wcześniej, bo następnego dnia wyjeżdżam a przecież to cholerstwo trzeba przechowywać w lodowce, poza nią max godzinę. No i wtedy mi wytłumaczyła, ze jeśli podam w nieodpowiednim momencie, to pecherzyk owszem, pęknie, ale generalnie nic z tego nie będzie bo jest tak jak pisałam wyżejO proszę![]()
Ja ten wynik biorę z przymrużeniem oka bo w dniu owulacji (u tego gina od endo) było to 5mm No i od 1 października ciągle biorę estrofem dopochwowo, w różnych dawkach więc nie wiem jak z jakością tego endo.Minimum to 6 więc ten bonusowy milimetr dla brata bliźniaka![]()
A to są na to jakieś patentyHejeczko, czytam i sikambyłam w tych kreskach smaganych wiatrem i deszczykiem majowym skropionym też
Dzisiaj odbieram testy z buźką i następny tydzień działamy. 22 lecimy na krótki urlop i wtedy właśnie wypada owu. Czas na uwolnienie głowy
@Zazuu masz jakiś patent na częstotliwość bzykania?
Tak, musiałaś podać, żeby strzelić dominujący, a ze przy okazji strzelilas mniejszy to trudnoOk, tylko ona mi podała na ten duży pęcherzyk zastrzyk bo stwierdziła, że ten mniejszy się wchłonie bo jest zdecydowanie za mały no i wolno rósł (lewy jajnik mam policystyczny i zawsze te pęcherzyki rosną dużo dłużej niż na prawym)
No właśnie, tylko u nas problem jest z nasieniem więc tak kombinuję, że jak co dwa dni to będzie bardziej zagęszczoneA to są na to jakieś patenty?
My w tym cyklu stosujemy metodę co dwóch dni.
Ale w cyklu, w którym zaszłam, to było codziennie, a nawet i dwa razy pod rząd w czasie owu, także chyba nie ma patentu.
co dwa dni góvno u mnie działaA to są na to jakieś patenty?
My w tym cyklu stosujemy metodę co dwóch dni.
Ale w cyklu, w którym zaszłam, to było codziennie, a nawet i dwa razy pod rząd w czasie owu, także chyba nie ma patentu.
Wiesz co? Chyba patentu na to nie ma tak naprawdę, a jak nasienie jest nieco problematyczne, to bezpiecznie jest kochać się jednak co 2-3 dni.No właśnie, tylko u nas problem jest z nasieniem więc tak kombinuję, że jak co dwa dni to będzie bardziej zagęszczone![]()