reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2022

Skoro już jesteśmy przy tym temacie, oto co mi internet podpowiada 🤣🤣🤣 jak w obrazku ⬇️

Załączniki

• Screenshot_20221021-172236_Facebook.jpg
    Screenshot_20221021-172236_Facebook.jpg
    188,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Skoro już jesteśmy przy tym temacie, oto co mi internet podpowiada 🤣🤣🤣 jak w obrazku ⬇️

Czasem spie w grubych skarpetach 😁🤭
Choć od kiedy jestem w ciąży nie zdarzyło mi się 😁🤭 ale jak dochodzi co do czego to mąż mi zdejmuje 🤪🤪😁😁 ( jak dochodziło) na razie mamy przerwę od tego czekamy aż urodzę i minie bezpieczny czas dla mnie w tedy wznowimy 🤭🤭😋😋

Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.

Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.

Załączniki

• Screenshot_20221020-215524_Allegro.jpg
    Screenshot_20221020-215524_Allegro.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 62
Myślałam nad tą karuzela plus projektor.
Podobno nowość tego roku.

Tylko ten kolor nie przemawia do mnie.
Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.
Młodemu robiłam sama chmurki, góry i zwierzatka używalismy do prawie dwóch lat. I dla małej powieszę tą samą, choc już pracuje nad nową ;).

Załączniki

• IMG-20221017-WA0005.jpg
    IMG-20221017-WA0005.jpg
    84,7 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG-20221017-WA0006.jpg
    IMG-20221017-WA0006.jpg
    84 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG-20221017-WA0007.jpg
    IMG-20221017-WA0007.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 59
Wiesz co ja miałam elektryczną z projektorem(tylko ten projektor to raczej lampka). Fisher orice rain forest sie to zwało. I tak do 4 miesiaca uzywaliśmy.
Młodemu robiłam sama chmurki, góry i zwierzatka używalismy do prawie dwóch lat. I dla małej powieszę tą samą, choc już pracuje nad nową ;).
Jakie piękne! 😍

reklama
Szczerze mówiąc nad takimi akcesoriami się nie zastanawiałam, więc nic nie podpowiem. Ale to raczej i tak dla odrobinę starszego dziecka, masz jeszcze chwilę do namysłu.

No pewnie ze mamy czas ale chciałabym dla małej coś na łóżeczko.
Materac - prześcieradło i nic więcej nie planuje tylko ta karuzele ❤️
Wiadomo starsze dziecko to i poduszeczkę i kołderkę ale na razie to za Mała będzie na takie cuda.

Do góry