Halo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia. I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
Cudowna! Zakochałam się w pingwinkuHalo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia. I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
maszak
Oj tak pingwinek mi się z zimą skojarzył i pomyślałam, że idealnie spasujeCudowna! Zakochałam się w pingwinku![]()
Dziękuję dziewczynk :*
G
guest-1693758626
Gość
Halo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia. I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
Łał
aaanataliaaaa
U mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
Więcej wizyt u lekarza już nie mam wczoraj była ostatnia i , albo obywatel wyjdzie sam , albo mam się 17.11 położyć na oddział . Rozwarcie na palec , gbs ujemny .

Więcej wizyt u lekarza już nie mam wczoraj była ostatnia i , albo obywatel wyjdzie sam , albo mam się 17.11 położyć na oddział . Rozwarcie na palec , gbs ujemny .
Goodka
Moderator
U mnie 10 dniU mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
![]()
Pingwinek jest boskiOj tak pingwinek mi się z zimą skojarzył i pomyślałam, że idealnie spasuje.
Dziękuję dziewczynk :*
A prowadziłaś ciąże prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży i tej mam chodzić co tydzień aż do rozwiązania do lekarza i co tydzień robić ktg.U mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
![]()
Ostatnia edycja:
maszak
Dziękuję :*.Pingwinek jest boskiCała karuzela jest wyjątkowa! Nie wiem czy dobrze pamietam, ale mówiłaś też że robisz lalki?
Tak szyję też lalki
reklama
maszak
U mnie od 35 tyg co 2 tyg ktg od 36 tyg co tydzień... dzis idę i się dowiem co tam słychaćA prowadziłaś ciąże prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży i tej mam chodzić co tydzień do lekarza i co tydzień robić ktg.