Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
23 cykl starań, nigdy nie brałam antykoncepcji, poronienie za mną.pomału zaczynam to widzieć ile te testy stresu kosztują i te wielkie oczekiwanie ,dopiero tak naprawdę zaczynamy z partnerem przygodę starania się o dzidzie i chyba dlatego jesteśmy tacy napaleni na to żeby już teraz wiedzieć i najlepiej już miećw lipcu zaczęły się starania także myśle ze jak tak przez pare miesięcy dłużej nam się nie poudaje to trochę się uspokoimy z tymi testami i nauczymy cierpliwości
tak szczerze to jestem sama zdziwiona bo jeszcze jak brałam antykoncepcję to myślałam ze przestane brać i pyk będzie ciąża a tu lekki szok,dopiero teraz też zobaczyłam ile faktycznie kobiet się latami stara o to ..
przykro mi że aż tak długo23 cykl starań, nigdy nie brałam antykoncepcji, poronienie za mną.
Nie pytaj mnie o moją cierpliwość, bo zajmuje się wszystkim, byle wytrzymać dzielnie do jutra rana.
nie musiprzykro mi że aż tak długo,będę trzymać kciuki żeby w końcu wyszło bo w końcu musi się udać ..
myśle ze póki lekarze nie powiedzą ze nie ma opcji na dzidzie to w końcu się uda,chociaż słyszało się o takich przypadkach ze pomimo to co lekarze mówili to kobiety i tak zachodziły,warto mieć zawsze nadzieje i się nie poddawaćnie musi![]()
Bardzo się myliszmyśle ze póki lekarze nie powiedzą ze nie ma opcji na dzidzie to w końcu się uda,chociaż słyszało się o takich przypadkach ze pomimo to co lekarze mówili to kobiety i tak zachodziły,warto mieć zawsze nadzieje i się nie poddawać
jeśli faktycznie było by tak ze bardzo długo by mi się nie udawało z partnerem to pewnie poszła bym do lekarza,myśle ze by pomógł w zapłodnieniu teraz już wszystko tak poszło do przodu i mamy tylu mądrych lekarzy którzy by byli w stanie pomoc z tym problemem ze w końcu brzusio by był,trzeba tez myśle wiedzieć kiedy powiedzieć spoko nie idzie i potrzebuje pomocy kogoś kto się na tym zna, to tez jest ważne żeby wiedzieć kiedy poprosić o pomoc żeby nie było za późno na tą pomoc,bo wiadomo ze po menopauzie to już lipa i raczej bym nie czekała do 40stkiBardzo się myliszwiele z nas teoretycznie nie ma przeciwwskazań do zajścia w ciążę a jednak w niej nie jest
mieć nadzieję to jedno, a mówienie „musi się udać” to zupełnie co innego. Jak długo mamy się nie poddawać? Do czterdziestki, do pięćdziesiątki, do menopauzy?
powodzeniaJa sobie właśnie siknełam na jakiś test z apteki i oczywiście biel, ale mam jeszcze jeden i jutro sobie rano też siknę![]()