reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
i ja sie dopinam do zyczonek Kochana:-p przede wszystkim milosci i zrozumienia i oczywiscie upragnionej Dzidzi:tak::-)

Marzenixx swietna decyzja gratuluje i ciesze sie ogromnie:tak::-D:-):laugh2:

Julitko moja kochana buziaki ciesze sie ze mialas tak cudny weekend z mezusiem hmm:-D;-)

ja wrocilam wczoraj z wesela hm bylo wspaniale przetanczylismy cala noc, spacerowalismy brzegiem morza, bylismy w swoim zywiole bo oboje uwialbiamy szum morza i mieciutki goracy piasek pod stopami ( to ja Go zarazilam:-p) i wogole cieszylismy sie soba.. z dnia na dzien kocham tego mojego Lobuza bardziej:-D:-p
Kochanie Ty tez mialas cudny weekend :tak::-D ciesze sie sloneczko ze milo spedziliscie czas:tak::-D choc tych chwil bedzie jeszcze mnóstwo :tak::-D i oczywiscie milego i udanego urlopu Ci zycze kochanie moje :tak::-D:laugh2:

rób ten test, wtedy bedziesz może wiedziała więcej :sorry2:

Leganza witaj :-)

Widzę Iwonaka, ze miłe chwile za Wami :)

tikanis rob rob:tak: nie czekaj:-)
tak nenius za nami juz, mile chwile tak szybko mijaja.. ale wybieramy sie razem w dluzsza podroz wiec wspaniale chwile jeszcze przed nami, zreszta cale zycie czeka.. a z nim kazdy dzien jest pelen niespodzianek:-p

a Tobie kochana jak minal weekend?? odwiedzinki jakies byly?? a Darunia juz sama rowerkiem smiga??:-)

Julitka, nienus, Marzenixx, Eve84, iwonka - dziewczynki zrobie ale narazie nie chce sie rozczarowywac.. wole poczekac jeszcze pare dni.. zeby bylo pewniejsze.. a tak zrobie rozcatruje sie a i tak nie bedde miala 100% pewnosci wiec najlepiej zrobie w piatek i w piatek tez ide do dzina wiec bede o tyle madrzejsza.. napewno z wami sie podziele newsami.. jak tylko cos bede wiedziala..

a te spacery brzegiem morza.. wow super:) tez bym tak chciala:)
ja zaraz spadam do domku... buziaki wielkie..

Kochanie Ty tez mialas cudny weekend :tak::-D ciesze sie sloneczko ze milo spedziliscie czas:tak::-D choc tych chwil bedzie jeszcze mnóstwo :tak::-D i oczywiscie milego i udanego urlopu Ci zycze kochanie moje :tak::-D:laugh2:
dziekuje Ci moj Skarbie:tak:Ty nawet najczarniejsze chmury pomagasz rozwiac:-):laugh2:Tobie tez niezapomnianych chwil z Danielem a juz niedlugo przed Wami dluuugi weekend:tak:

a Tobie kochana jak minal weekend?? odwiedzinki jakies byly?? a Darunia juz sama rowerkiem smiga??:-)

w sobotę byłyśmy z D na zajęciach plastycznych dla maluchów :-) a wczoraj wybraliśmy sie do ZOO :happy:

A co do rowerka to tak, bardzo dobrze jej już ta jazda wychodzi :tak:, dziś też mamy w planach rowerek :-)

w sobotę byłyśmy z D na zajęciach plastycznych dla maluchów :-) a wczoraj wybraliśmy sie do ZOO :happy:

A co do rowerka to tak, bardzo dobrze jej już ta jazda wychodzi :tak:, dziś też mamy w planach rowerek :-)
oo czyli weekend aktywny i inspirujacy.. hm swietnie ze Daria juz rozwija swoje zdolnosci plastyczne.. po cioci napewno ma ten dar:-p:-)
a pogoda na rowerek wysmienita:tak:

wiec najlepiej zrobie w piatek i w piatek tez ide do dzina wiec bede o tyle madrzejsza.. napewno z wami sie podziele newsami.. jak tylko cos bede wiedziala..

To pozostaje Nam tylko czekać. Będę mocno trzymać kciuki:-)

Leganza witaj wśród Nas
Ja już nie mogę się doczekać nowego cyklu, może z lekami lepiej mi pójdzie.

Czesc wszystkim!
W sobote moj mąż zrobil mi niespodzianke urodzinowa :-D (tydzien wczesniej, ale dzieki temu nie zorientowalam sie) pol dnia chodzilam po sklepach z psiapsiółą
wracamy do domu, a tam znajomi tort swieczki, salatki...itd - szok :szok::szok:, a najlepsze z tego wszystkiego, że tego wieczoru dostałam @ po 49 dniach... :baffled: tak sie uczeszylam mimo wszystko :sorry2:bo juz myslalam ze brzuch mi rozsadzi a testy wychodzily negatwyne...:wściekła/y::crazy:
za tydzien nowe staranka...:tak:jak i tym razem sie nie uda, wybnieram sie do gina na szczegółowe badania...oby z happy endem :-)
pozdrowionka dla wszystkich ;-)

reklama
ancia-super niespodzianke sprawil ci mezulek:-)

poczatku ciazy okolice testowania bardzo bolaly mnie jajniki i wlasciwie przez cala ciaze pobolewaly moze cos w tym jest:sorry2:

tikanis-nadal trzymam kciuki i podziwiam za cierpliwosc to swiadczy o twoim spokoju:tak:

dziewczyny czy moze wicie jak sie bada wysokosc macicy bo mam tak na wykresi i nie mam pojecia ja nic nie rozpoznaje:baffled: niby na poczatku cyklu ma byc opuszczona, zamknieta , twarda nie mam pojecia jak to zbadac :baffled:

pozdrawiam

Do góry