reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Mój za to pokochał kredki ale jeszcze bardziej ścianę w pokoju. Po cichu , ja coś robię a On jazda z kredką 🤣
U nas już rózne fazy były 🤣 na kredki była, potem na naklejki i miałam pooklejane meble, teraz jest ciastolina/piankolina ciągle 😄

Ja nakupilam pierdyliard kolorowanek i książek z zadaniami dla dzieci, bo myślałam, że może się zajmiemy czymś takim, ale wyrąbane. Może w zimie 🙈 jeden quiz naklejkowy zrobiliśmy i tyle. Koniec fazy.

reklama
Ja lubię Tatar, surowe jajko, surowe ciasto, surowa panierkę... Bardzo mi brakuje tych surowości. Sushi też bym zjadła.
Ja właśnie położyłam młoda na drzemkę i zastanawiam się czy do niej nie dołączyć.

Moje dziecko na maksa nie lubilo kolorowanek! Ani puzzli, to jak droga przez meke byla! Ale widac bylo potem problem z pisaniem, wiec cos w tym jest :p

@Lwica1410 w ogole sie trzeba bylo nie zastanawiac nad ta drzemka :D ja z surowych- tatar, kogel mogel i surowe ciasto ucierane i na kruszonke :D fo sushi mialam w zyciu 3 podejscia, 3 nieudane 😂

A w sumie to codziennie walczę o przetrwanie i czekam na wieczór...wczoraj znowu jednorazowe plamienie brązowe 😏 dziś już czysto całkiem...coś czuję, że to będzie ciężkie 9 mies.
ale proga to mialas wysokiego nie? Moze przysuplementowanie by cos dalo, ale znow jak wysoki… Kurde mogliby znalezc przyczyne tych plamien, bylaby wtedy spokojna glowa… albo jakies naczynka pekaja i zanim zejdzie to brazowe..

A jak te leki na wymioty?
Wiesz co chyba działają, ja miałam nudności codziennie i teraz generalnie mam rzadko, jak głód przychodzi...ale odruch wymiotny i wymioty mam tak dość niespodziewanie, idę sobie i nagle muszę 🤮
Ogólnie czuje się trochę lepiej od ok 3 dni, przybyło trochę energii.

ale proga to mialas wysokiego nie? Moze przysuplementowanie by cos dalo, ale znow jak wysoki… Kurde mogliby znalezc przyczyne tych plamien, bylaby wtedy spokojna glowa… albo jakies naczynka pekaja i zanim zejdzie to brazowe..
Właśnie proga badałam kilka razy, ostatni 45 więc dość wysoki...sama nie wiem, to plamienie to takie po jednym razie stara krew i spokój, za jakiś czas znowu 😏

Właśnie proga badałam kilka razy, ostatni 45 więc dość wysoki...sama nie wiem, to plamienie to takie po jednym razie stara krew i spokój, za jakiś czas znowu 😏
Ja tak mialam 3 vzy 4 albo moze 5 razy, nie pamietam juz, za kazdym razem jechalam na izbe, ale nic kompletnie nie widzieli, dali wkladke, ale nie powtarzalo sie nigdy… tez nie wiem od czego to bylo, ale rozkladalo sie rownomiernie w calej ciazy, a tu kurcze masz czesto, moze faktycznie jakies naczynko, nie zapbserwowalas ze zawsze po czyms? To by z dzien po wychodzilo

reklama
Moje dziecko na maksa nie lubilo kolorowanek! Ani puzzli, to jak droga przez meke byla! Ale widac bylo potem problem z pisaniem
Mój puzzli też nie chce 🤔
No nic, będę go mimo wszystko namawiać, bo było nie było cwiczy rękę w ten sposób.

W sumie teraz to on chce tylko siedzieć w ogrodzie w piaskownicy, więc zobaczymy jak będziemy więcej w domu.

Do góry