penguinlicious
Moderator
Ja nie śpię! Jestem po badaniach krwi i właśnie wcinam śniadanko w kawiarni, bo bym nie dojechała do domu na głodniakaDziesiąta godzina, a one śpią i śpią te bździągwy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie śpię! Jestem po badaniach krwi i właśnie wcinam śniadanko w kawiarni, bo bym nie dojechała do domu na głodniakaDziesiąta godzina, a one śpią i śpią te bździągwy![]()
O nie, najgorzejJa nie śpię! Jestem po badaniach krwi i właśnie wcinam śniadanko w kawiarni, bo bym nie dojechała do domu na głodniaka![]()
Ale z bibułą też fajnie, teoretycznie można naciąć i namoczyć paski i też "malować", bo puszcza farbkę.No co Wy, my już po zakupach. Staszek wybrał sobie bibułę. Próbowałam go przekonać do kredek, ale nie "duduła" wygrała. Niby mogłabym postawić na swoim i mu zabrać, ale to by skutkowało rykiem aż do powrotu do domu, więc odpuszczam takie rzeczy. I teraz biega po ogrodzie z tą bibułą
Może potem poszukam kleju i zrobimy obrazek z kuleczek z bibuły
Zimno dzisiajja chcę cieplą jesień, bez jaj, teraz to jak w listopadzie, taka aura.
Oooo o tym nie pomyślalam, a przecież tak sie na koloniach farbowało włosyAle z bibułą też fajnie, teoretycznie można naciąć i namoczyć paski i też "malować", bo puszcza farbkę.![]()
Przepraszam bardzo, ja od 6 na nogach. Trochę młyn mamDziesiąta godzina, a one śpią i śpią te bździągwy![]()
Mój za to pokochał kredki ale jeszcze bardziej ścianę w pokoju. Po cichu , ja coś robię a On jazda z kredkąMłody stwierdził, że fajniej się odkleja to, co matka przykleiłai fajnie się smaruje klejem po wszystkim...