reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No co Wy, my już po zakupach. Staszek wybrał sobie bibułę. Próbowałam go przekonać do kredek, ale nie "duduła" wygrała. Niby mogłabym postawić na swoim i mu zabrać, ale to by skutkowało rykiem aż do powrotu do domu, więc odpuszczam takie rzeczy. I teraz biega po ogrodzie z tą bibułą 🤷‍♀️
Może potem poszukam kleju i zrobimy obrazek z kuleczek z bibuły 🤔

Zimno dzisiaj 😭 ja chcę cieplą jesień, bez jaj, teraz to jak w listopadzie, taka aura. W sensie temperatura jest ok, ale nie ma słońca.

Ja nie śpię! Jestem po badaniach krwi i właśnie wcinam śniadanko w kawiarni, bo bym nie dojechała do domu na głodniaka 🫣
O nie, najgorzej :D Te badania na czczo to jednak inny poziom jest. :D Ja sobie kupiłam mini pojemniczek i tam sobie coś na szybko pakuję żeby w samochodzie zjadać :D
No co Wy, my już po zakupach. Staszek wybrał sobie bibułę. Próbowałam go przekonać do kredek, ale nie "duduła" wygrała. Niby mogłabym postawić na swoim i mu zabrać, ale to by skutkowało rykiem aż do powrotu do domu, więc odpuszczam takie rzeczy. I teraz biega po ogrodzie z tą bibułą 🤷‍♀️
Może potem poszukam kleju i zrobimy obrazek z kuleczek z bibuły 🤔

Zimno dzisiaj 😭 ja chcę cieplą jesień, bez jaj, teraz to jak w listopadzie, taka aura.
Ale z bibułą też fajnie, teoretycznie można naciąć i namoczyć paski i też "malować", bo puszcza farbkę. :D

Ja tez od rana na nogach, moj pecherz postanowil zrobic pobudke dopiero o 7, wiec juz po spaniu, za to skoczylam po gorace bulki na sniadanie i zakupy tez juz za mna :D

No wlasnie bibula sie farbowalo wlosy!! Ale trzeba bylo miec jasne, na moim nie wiadomo jakim to kolorze nie barwilo 😂

Pamietam, jak zawsze w ciazy po badaniach krwi kupiwalam taka gigantyczna, super slodka drozdzowke 😂 bo w razie w nie wyjdzie juz podwyzszona glukoza 😂😂

No i chcialam zjesc jajka na sniadanie, ale kurde nie moglam sie przemoc! :D 😂 ale na obiad sadzone wjada, trudno! 😂 jeszcze pies mi dostal dzisiaj pierwszej cieczki, wszystko mi mowi, ze to to!

reklama
Do góry