Calineczka92
Fanka BB :)
Aż się zagotowało we mnieZdecydowanie będzie więcej dzieci jak wszystkie poumieramy
Pani Barbaro liczę, że kiedyś sie spotkamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż się zagotowało we mnieZdecydowanie będzie więcej dzieci jak wszystkie poumieramy
Pani Barbaro liczę, że kiedyś sie spotkamy![]()
Może musisz zrobić drugajuż po a jego dalej nie ma xD o 10 dzownie do szpitala.
Wiem temat mielony miliony razy ale:
Skończyłam witaminy i kwas co polecacie? Jestem leniwa, chce kompleks, i zamawiam pierwszy z listy. Dawać mi tu coś dobrego.
Ostatnio mama dha, wcześniej pregna start...
A kwas jaki? Brałam folikPueria uno
A kwas jaki? Brałam folik
Dziękuję, jesteś mistrz. Przy większej liczbie tabsow zapominam o nich. A wit d 2000 czy brać dwie?Jest wystarczająco dużo w pueri
Dziękuję, jesteś mistrz. Przy większej liczbie tabsow zapominam o nich. A wit d 2000 czy brać dwie?
Przepraszam ale chyba nie rozumiem Twojego pytaniaA z jakiego powodu bierzesz? I w jakiej dawce? Odebrałam dziś wyniki Ana , wyszło ANA2 lekko dodatnie i jeszcze w tym szczegółowym histony i ro52.... Dopiero będę się zapisywać do lekarza ale chciałabym coś wcześniej wiedzieć![]()