Wezu
Fanka BB :)
Ba, nawet powiem lepiej… taka kreska wyszła mi na dwóch pinkach tego samego dnia, w dodatku z wieczornego moczuStraszne to jest…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ba, nawet powiem lepiej… taka kreska wyszła mi na dwóch pinkach tego samego dnia, w dodatku z wieczornego moczuStraszne to jest…
a lepsza pueria czy może littleme z healthlabs? "LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs Care" Link do: LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs CareJak pisze @Zazuu pueria jest super, moja gin też mi to polecała, ostatnio jak byłam na monitoringu to mówiła mi żebym sobie kupiła Ogestan. Tak też zrobiłam - ale ostrzegam nie jest smaczne…
Nie, to była sobota wieczór, dwa pinki z kreską, niedziela rano biało. Dlatego ja jak wyjdzie mi jakakolwiek kreska kiedyś to dopóki nie nasikam na 10 testów różnych firm to nie uwierzę w nic… ale widzę, że to robiłaś kilka testów, wiec raczej nie masz się co przejmować, leć na bete!Hmm moja jest wyraźniejsza, na niektórych, na niektórych taka blada jak Twoja. Zrobiłaś potem bete w ten sam dzień i była poniżej 5?
Ciężko mi powiedzieć, ja jestem team pueria. Byłam później jeszcze u innego gina o też puerie mi polecał, wiec chyba lekarze na Pomorzu sobie ją chwaląa lepsza pueria czy może littleme z healthlabs? "LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs Care" Link do: LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs Care
a lepsza pueria czy może littleme z healthlabs? "LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs Care" Link do: LittleMe trymestr 2 i 3 | Suplement dla kobiet w ciąży | Health Labs Care
Będzie ciąża jak nicPink strumieniowy wyszedł pozytywny po 2 minutach, a teraz 2 negatywne z innej firmy testeo i nova, wiec sama nie wiem co o tym myśleć, idę na pewno na betę i zrobię jeszcze raz jutro rano i zobaczymy..