reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

weźcie nie załamujcie, w niedzielę wsiadam pierwszy raz od 13 lat za kierownicę! Żadnego śniegu, a kysz!
Trzymam kciuki, ja pół roku temu musiałam wsiąść za kółko i jeździć, stres był ogromny :D pewnie dziewczyny pamiętają jak na staraczkach mówiłam, ze np dziś moim wyzwaniem jest wyprzedzić traktor, bo rower już umiem 😂 😂

reklama
Czyli generalnie nie warto rozbijać np w jednym cyklu lh/fsh, a w innym andro, testo, etc?
Pytam bo pewnie będę jechać do alabu w poniedizałek to bedzie 4 dc i chciałam jakieś badania zrobic, ale nie chce naraz wydawać tyle hajsu, więc chciałam rozbić. Ale jak mówidsz, że lepiej naraz to chyba się wstrzymam

Myślę, że te hormonalne podstawy warto razem bo to daje pełny obrać

Twój stary jak mój stary, popsuje się suszarka, zostaw kabel odetnę... pytam więc po co? Mówi, przyda się... tak jest z każdą śrubką, kablem i częściami od okien, drzwi i wszystkiego. Czasem też o coś poproszę i tak jak napisałaś dzieje się magia nagle jakaś konstrukcja i on dumnie wtedy odpowiada: " mówiłem, że to się przyda'' :D Cały garaż i piwnicę mamy w różnych gadżetach, a to kable, części jakieś itd...

Kupienie domu z blisko 100m2 pomieszczeń na chowanie goowien to byl zły pomysł 😂

Kupienie domu z blisko 100m2 pomieszczeń na chowanie goowien to byl zły pomysł 😂
taaaa... moja piwnica ma 80 metrów :D a w niej: zrobione zrobiony ''chill room'' i wydzielone pomieszczenie na '' warsztat'' :D cały regał i kartoniki w nim są zawalone gratami ale wszystko pięknie równo ułożone :D Mucha nie siada :D To jego królestwo i spoko, niech się chłopak cieszy :D

Trzymam kciuki, ja pół roku temu musiałam wsiąść za kółko i jeździć, stres był ogromny :D pewnie dziewczyny pamiętają jak na staraczkach mówiłam, ze np dziś moim wyzwaniem jest wyprzedzić traktor, bo rower już umiem 😂 😂
A ja jestem tą złą, co jadę za takim kierowca i pyskuje😂😂😂
Dacie radę dziewczynki samochody, motocykle to coś cudownego 🥰

reklama

Załączniki

• 41FEE1B0-BEC8-4834-8994-72DA28657052.jpeg
    41FEE1B0-BEC8-4834-8994-72DA28657052.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 83
Do góry