U
użytkowniczka 212
Gość
Trzymam kciuki, ja pół roku temu musiałam wsiąść za kółko i jeździć, stres był ogromnyweźcie nie załamujcie, w niedzielę wsiadam pierwszy raz od 13 lat za kierownicę! Żadnego śniegu, a kysz!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, ja pół roku temu musiałam wsiąść za kółko i jeździć, stres był ogromnyweźcie nie załamujcie, w niedzielę wsiadam pierwszy raz od 13 lat za kierownicę! Żadnego śniegu, a kysz!
Czyli generalnie nie warto rozbijać np w jednym cyklu lh/fsh, a w innym andro, testo, etc?
Pytam bo pewnie będę jechać do alabu w poniedizałek to bedzie 4 dc i chciałam jakieś badania zrobic, ale nie chce naraz wydawać tyle hajsu, więc chciałam rozbić. Ale jak mówidsz, że lepiej naraz to chyba się wstrzymam
Rób test!W Olsztynie tez śnieg!❤
Taki fajny, suchy
U mnie się tli nadzieja, jest 9dpo i brak plamien, a faza lutealna to 11 dni. Plamienia zawsze zaczynaja się u mnie 8dpo. Modlę się w duchu żeby to był pozytywny znak![]()
Twój stary jak mój stary, popsuje się suszarka, zostaw kabel odetnę... pytam więc po co? Mówi, przyda się... tak jest z każdą śrubką, kablem i częściami od okien, drzwi i wszystkiego. Czasem też o coś poproszę i tak jak napisałaś dzieje się magia nagle jakaś konstrukcja i on dumnie wtedy odpowiada: " mówiłem, że to się przyda''Cały garaż i piwnicę mamy w różnych gadżetach, a to kable, części jakieś itd...
Tyle razy już przeżywałam rozczarowanie ze przestałam kupować testy u czekam na okres. Dziś nie mam możliwości, jutro rano mam nadzieje ze się udaRób test!
taaaa... moja piwnica ma 80 metrówKupienie domu z blisko 100m2 pomieszczeń na chowanie goowien to byl zły pomysł![]()
A ja jestem tą złą, co jadę za takim kierowca i pyskujeTrzymam kciuki, ja pół roku temu musiałam wsiąść za kółko i jeździć, stres był ogromnypewnie dziewczyny pamiętają jak na staraczkach mówiłam, ze np dziś moim wyzwaniem jest wyprzedzić traktor, bo rower już umiem
![]()
![]()
HahaU nas rano tez delikatnie pruszyło 🌨❄☃
Muszę dziś "bożenę" odszykować, bo 5 dni odpoczywała od zabiegów depilacyjnychwieczorem udaję się do komnaty trzon_room
![]()
W Gdańsku śnieg! Od wczoraj, fakt mało jeszcze ale jest.Śnieg?!![]()