reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny doradzcie jak usypiac dziecko na noc.Codziennie mam takie jazdy z Miska ze masakra.Zasypia ostatnio po 23😱😱😱 grasujac godzine w lozku u nas.Oczyeiscie mam byc ja i maz bo inaczej pokazuje na drzwi i krzyczy tata-za zadne skarby nie zasnie jak bede sama no chyva ze nie miala w dzien drzemki wyedy idzie szybciej i bez tatusia😉Co prawda tata nie jest dla niej potrzebny tylko po prostu ma byc i juz.A ona a to pije wode-zasypia czesto z bidonem,a to chce mleka,a to wstaje i gapi sie w okno,a to dlacze,a to sie mosci ,a to gada,a czasami placze wiec biore ja na rece.Jestem zmeczona i sil mi juz brakuje.od kilku tygodni jest dzien w dzien to samo.Wczesniej bylo tak dobrze a teraz jak przychodzi wieczor to szlak mnie trafia bo wiem ze zacznie sie taniec z usypianiem🤦‍♀️
wg mnie przede wszytskim przestancie pozwalac jej rzadzic. Dla mnie to kosmos, zeby poltorsroczniak dyktowal zasady.Usypia jeden rodzic, nie oboje. Cyrk bedzie 2 dni, a potem odpusci. Skoro jedt taki hardcore to sie zmieniajcie codziennie.
Moze ona po prostu juz nie potrzebuje drzemki w dzien i tyle. Ja mojej wogole nie pozwalam sie podnosic z lozka. Moze gadac, spiewac, przytulac sie, ale ma lezec spokojnie. Tylko w taki sposob jedt szansa na wyciszenie sie.

Moja córka przestała spać w dzień w okolicy 2 urodzin, błogosławię ten dzień. Aktualnie idzie spać o 20, śpi do 6-6.30. Jeśli spala w dzień to zasypiała o 23 albo później .
moja mlodsza tez w weekendy nie sypia w dzien i o 20h jest spokoj 😁😁🤣🤣
W tygodniu niestety w zlobku drzemka wiec mniej kolorowo, ale i tak o 21h obie spia.

reklama
Do góry