reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

Eh... Nie wiem jak wytrzymam do wizyty poniedziałkowej ... 🙈🙈🙈 Mam wrażenie że wszystkie objawy minęły 🙈🙈🙈 aż jej się boje normalnie 🙈🙈 piersi bolą mega w nocy jak się przewracam z boku na bok to az się budzę taki ból a w ciągu dnia tylko przy dotyku 🙈🤦‍♀️ no i teraz mi delikatnie niedobrze .... Ale to nie jest to co było tydzień czy dwa tygodnie temu 😔😔😔 aaaaa chyba przeszłość daje o sobie znać 🙈🙈🙈 i wraca strach , lek i niepokój ....😔
Ojej miałam dokładnie tak samo wczoraj przed wizytą, piersi bolą mniej mdlości jakoś mniejsze , bałam się ze cos nie tak. Okazało się że wszystko dobrze :) Te objawy są zdradliwe :p jedynie bardzo mnie ssie a po zjedzeniu mdli ale troszke mniej niż wcześniej..

reklama
Miałam problem z zaparciami bardzo duży , aż bolał mnie brzuch. Zalewam śliwki woda, trochę później pije napar , na drugi dzień zjadam śliwki. Codziennie jestem bez problemu w toalecie :) minęło jak ręka odjął .

Ja dzisiaj znów fatalnie się czuję. Mam mdłości, a rano byłam u dentysty - były momenty, że się bałam, że odepchnę dentystkę i zwymiotuję, ale na szczęście dotrwałam do końca. Teraz leżę, podbrzusze boli jak na okres, ciągnie tak... 🤯 Któraś mi zrobiła teraz ochotę na qurrito 😬😬🙏 I też mnie ciągnie do ziemniaków, placuszkow.. Mniam... Wczoraj na noc zeżarłam chipsy serowe i mój mąż nie umiał ze mną wytrzymać ❤️😂😂

A to bardzo ważne, żeby coś z tym zrobić aby nie nabawić się hemoroidów . Co do samopoczucia dzisiaj mocno mdli ale mam bardzo ochotę na ostre. :D

Ja dzisiaj znów fatalnie się czuję. Mam mdłości, a rano byłam u dentysty - były momenty, że się bałam, że odepchnę dentystkę i zwymiotuję, ale na szczęście dotrwałam do końca. Teraz leżę, podbrzusze boli jak na okres, ciągnie tak... 🤯 Któraś mi zrobiła teraz ochotę na qurrito 😬😬🙏 I też mnie ciągnie do ziemniaków, placuszkow.. Mniam... Wczoraj na noc zeżarłam chipsy serowe i mój mąż nie umiał ze mną wytrzymać ❤️😂😂
Ja na chipsy na pewno pozwolę sobie dzisiaj na meczu :D

No właśnie wczoraj na wizycie powiedział, że mam chodzić do pracy, ewentualnie da mi zwolnienie jak zobaczymy zarodek i serduszko. Dziś o 5:20 mycie włosów mnie przerażało.. że nie dam rady, bo się przewrócę. No ale jednak dałam radę.. :) Czekam na odpowiedź na mojego smsa do lekarza. Oby wszystko było dobrze 🙏
A może jeśli tak źle się czujesz to zwykły rodzinny Ci da L4? Warto zapytać ;)
Z tego co pamiętam to dojeżdżasz do pracy 30km?

A może jeśli tak źle się czujesz to zwykły rodzinny Ci da L4? Warto zapytać ;)
Z tego co pamiętam to dojeżdżasz do pracy 30km?
Byłam teraz tydzień na zwolnieniu od rodzinnego, mówiłam mu ze to początek ciąży i że zwolnienie do dnia wizyty u gina. Jakoś mi głupio teraz zadzwonić do rodzinnego że ginekolog mi nie dał zwolnienia, a ja je chcę... no dojeżdżam sama autem 37km w jedną stronę. Najgorzej właśnie przy tych zawrotach głowy. Mówiłam o tym ginekologowi, ale był nieugięty. Dziś jak przyjechałam do pracy, weszłam do budynku to prawie zemdlalam... plus taki że mdlosci szybko minęły.

reklama
Czy któraś z Was ma może plamienia ? Obecnie to 7t3d i trochę mnie to niepokoi. Nie jest tego dużo, ale martwię się. Dziś mam umówiona wizytę, pewnie zostanę obstawiona luteiną...

Do góry