królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ogólnie to dosc wcześnie na test bez potwierdzonej odbytej owulacji przez ginekologa.oo kurde to coś organizm musiał ci rzeczywiście wyrzucić. Ja jak mam osłabiony to zaraz opryszczka jest, w ostatniej ciąży miałam w 7 tygdoniu i później po zabiegach tak samo.
Ja nie mam tera gorączki to nie tak ze jakieś mega choróbsko czy coś tylko jak pisałam No wzięło mnie wtedy w środę a dziś delikatnie nosem ciągnę i opryszczka się robi. To tyleoby mnie te dziewczyny zaraziły
ale dzisiejszy test nie dał mi wiary za bardzo

niby 9 dpo ale większe szanse na zapłodnienie wydają  mi się  byc w dn 24.11 niż ze stosunku 3 dni przed owulacją???  No nie wiem  zobaczę temperaturę jutro, jak spadek po ptakach, jak wzrost no to test.
 niby 9 dpo ale większe szanse na zapłodnienie wydają  mi się  byc w dn 24.11 niż ze stosunku 3 dni przed owulacją???  No nie wiem  zobaczę temperaturę jutro, jak spadek po ptakach, jak wzrost no to test.
		 przytulanki miałam 19.11 i 23.11 (według flo to ovu) i 25.11? Ale 23.11 zrobiłam sobie pod wieczór owulacyjny i już nie było to co mam myśleć? Ze jednak wszystko się odbyło tego 22.11?
 przytulanki miałam 19.11 i 23.11 (według flo to ovu) i 25.11? Ale 23.11 zrobiłam sobie pod wieczór owulacyjny i już nie było to co mam myśleć? Ze jednak wszystko się odbyło tego 22.11? 

ale autosugestia zrobiła swoje i mam całe spektrum objawów
 ale autosugestia zrobiła swoje i mam całe spektrum objawów