Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaaaaaKtoś tu jeszcze robi dzieci czy teraz to tylko napierdalanka w szalikach?![]()
Ja bym porobiła ale ciota idzie i ochoty brakKtoś tu jeszcze robi dzieci czy teraz to tylko napierdalanka w szalikach?![]()
Mnie od wczoraj wieczorem cycki napieprzają.. B probowal pomacac to aż krzyknęłam ze boliWłaśnie się zorientowałam, że bolą mnie suty
Odróżniamy tez „wstydu nie ma” od bezrefleksyjnych zachwytówOdróżniajmy też hejt od krytyki.
Ja już nie mam co robić bo już za późno, teraz to już tylko seks dla relaksuKtoś tu jeszcze robi dzieci czy teraz to tylko napierdalanka w szalikach?![]()
Mnie same sutyMnie od wczoraj wieczorem cycki napieprzają.. B probowal pomacac to aż krzyknęłam ze boli![]()
PozdrawiamJa wciąż czekam na owulacje![]()