Zazuu
Fanka BB :)
ale ja tu jakiejkolwiek logiki szukam, nawet nie że sensu, odrobiny, odrobinki logiczki takiej malusiej, a tu ni maaaaa!
Pierwsze pół nisko drugie pół wyżej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja tu jakiejkolwiek logiki szukam, nawet nie że sensu, odrobiny, odrobinki logiczki takiej malusiej, a tu ni maaaaa!
a to wiem i to mi się nawet sprawdza, ale w sumie to bym chciała jeszcze wiedzieć, czy w dniu owu temperatura idzie w dół zawsze, a 1dpo robi takie bziuuuuuuuum w górę. Ale to już bym chyba za dużo chciała wiedzieć, dostrzegłam potęgę swych żądań właśnie to pisząc.Pierwsze pół nisko drugie pół wyżejkoniec logiki, ale na tych wykresach marnie to widać. Na flo jest dużo czytelniej
trzymam kciuki, żebyś sylwestra musiała przeżyć na trzeźwo!Aktualizacja u mnie @. Proszę o przepisanie na testowanie na 31 jak dobrze pójdzie
Dziękuję kochanatrzymam kciuki, żebyś sylwestra musiała przeżyć na trzeźwo!
nie odpuściłaś po prostuDziękuję kochanaCóż zrobic, nie czułam ze to ten cykl ani nie miałam pryszcza
![]()
a to wiem i to mi się nawet sprawdza, ale w sumie to bym chciała jeszcze wiedzieć, czy w dniu owu temperatura idzie w dół zawsze, a 1dpo robi takie bziuuuuuuuum w górę. Ale to już bym chyba za dużo chciała wiedzieć, dostrzegłam potęgę swych żądań właśnie to pisząc.
Swoją drogą, flo i premom na podstawie tych samych danych przewidują mi owu i @ w innym terminie. Owu żadna nie zgadła, ale może któraś z @ trafi - przyjmuje zakłady
W sumie to ciekawe, jak pójdzie dzisiejszym dzieciakom ze staraniami?
One wychowywane są bardziej sterylnie.
Ja to z ostatniego pokolenia, dla którego największą karą byłoby siedzenie w domu. Ile to kradzionych owoców z działek się zjadło w życiu, to nie zliczę.
Raz nas jeden działkowicz gonił, ale nie dogonił.
To zobaczcie, że to toxo nie jest takie proste do złapania a jak człowiek jest w ciąży to nagle się udaje![]()
a proszęA pokaż wykres