reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Minisia co za wspaniale wiadomosci czytam od rana:tak:
GRATULUJE CORECZKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale musze cie kopnac bo tam mnie nastraszylas ja nie umialam zasnac :no:
bo sie martwilam :-(.Ale na szczescie same dobre wiesci ale ja wiedzialam ze tak bedzie :tak:.

Czarna jak u ciebie bedzie facecik i jak sie w piatek dowiesz to bedzie pierwszy oficjalny facecik na naszym forum:tak:.

Zazdroszcze wam ze juz wiecie ja pewnie sie dowiem na polowkowym dopiero w 20
tygodniu lub troche po 20 tygodniu :rofl2:.Jeszcze musze sie naczekac :rofl2:
hehe nieprawda juz mamy dwóch mężczyzn październikowych:-p
Witajcie
Ja też wczoraj byłam na wizycie u lekarza:-) Dzidziuś zdrowy, rośnie i już nie da się jednorazowo zmierzyć;-)I się okazuje że będzie CHŁOPCZYK bo ma siusiaka:-)Moj M bardzo się cieszy że pierwszy synek...choć ja do końca byłam przekonana że będzie dziewczynka.:tak: Ale cieszę się że jest zdrowiutki, wszystko ma co trzeba więc teraz trzeba zacząć zastanawiać się nad imieniem.:happy:
Agniesia25 i minisia gratuluję córeczek:-)

Super GRATULACJE boziu jak ja marze zeby to samo ujrzeć jutro na USG:tak: Choć jak bedzie dziewuszka tez bede mega zachwycona. Wkońcu mam pełno ciuszków i obycie z dziewuchami:-D

Dziewczyny pozwoliłam sobie do naszej listy na górze dopisywać poznaną płeć przy Nicku i imię maleństwa jak ktoś juz wybrał:tak: można wejsc i zobaczyć:-p

reklama
Czarna piekna lista :tak: tylko jezeli moge sie wtracic:zawstydzona/y:
Bp TP na tej liscie to chyba termin porodu ja mam TP 25.10 a nie 02.10 :tak:
jesli to ma jakies znaczenie hihihihihi.
Ale lista PPRZEPIEKNA :-D

reklama
Dzisiaj byłam u gina. Nasłuchiwał tętno dziecka, on stwierdził, że jest, a ja w tych głosnikach słyszałam tylko jakies pierdzenie :rofl2: he he he. Przytyłam 3 kg. Toxoplazmoza wyszła ujemna, czyli ok. Inne wyniki tez ok, chociaz w moczu mam jakies drobne bakterie. Pytał sie mnie czy jak sikałam do pojemniczka, czy zrobiłam to prawidłowo czy tak sobie nasikałam po prostu, a potem strescił cała instrukcje jak to ma wygladac :-D he he he. Wejsc do wanny, rozchylic wargi, przemyc wilgotnym wacikiem, a do pojemniczka łapac ten mocz srodkowy, a nie z poczatku :rofl2::biggrin2: Nastepna wizyta za około miesiac. USG miałam w 12tc, a teraz bede miała 4 czerwca połowkowe :-D Nie moge sie doczekac. Moze bedzie widac juz płeć, chociaz ja mam przeczucie, że bedzie chłopczyk, ale po cichu licze na małą księzniczke, zebym ją mogła stroić :-D Patryk chce pierwszego chłopca i moja kobieca intuicja stwierdza, ze bedzie chłopczyk (wstepnie Rafałek) :rofl2:

Do góry